x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO. Competiţie de genul "Hunger Games" între utilizatorii Tinder pentru o întâlnire

VIDEO. Competiţie de genul "Hunger Games" între utilizatorii Tinder pentru o întâlnire

21 Aug 2018   •   14:49
VIDEO. Competiţie de genul "Hunger Games" între utilizatorii Tinder pentru o întâlnire

Bun venit în timpurile moderne şi priveşte spre modul în care oamenii interacţionează. Toate aplicaţiile pentru întâlniri oferite de tehnologie au condus la un adevărat proces prin care elimini şi selectezi potenţialii parteneri de relaţie.

Mulţumită unor aplicaţii precum Tinder, întâlnirile în 2018 au devenit ocazia ca cei care sunt singuri să spună sau să facă orice pentru a-şi găsi perechea. Tinder, în mod deosebit, a dat naştere unor poveşti drăguţe, dar şi unora oribile.

Unilad a scris despre planul diabolic al unei tinere care dorea să-şi găsească sufletul pereche prin intermediul aplicaţiei Tinder, astfel aceasta a contactat mai mulţi bărbaţi care să o scoată la o întâlnire. Incidentul scoate la iveală modul în care tehnologia şi aplicaţiile pentru întâlniri au schimbat modul în care relaţiile dintre oameni au început să fie percepute.

Tânăra Natasha Aponte a planificat totul timp de o lună, astfel că a reuşit să-i strângă la un loc pe toţi cei cu care a părut că se potriveşte prin intermediul aplicaţiei pentru întâlniri şi i-a pus să fie într-o competiţie unii cu alţii. Premiul? O întâlnire cu Natasha.

Natasha a folosit Tinder pentru a păcăli zeci de bărbaţi să se întâlnească cu ea la Union Square, New York, sub pretextul că vor merge la o întâlnire, însă când au ajuns, aceştia au descoperit că sunt nevoiţi să concureze unii cu alţii, de parcă ar fi fost în Hunger Games.

Planul Natashei a fost scos la iveală de un bărbat, Misha, care a dezvăluit pe Twitter tot incidentul prin care a trecut. Misha a început să vorbească cu Natasha pe Tinder “în urmă cu câteva săptămâni”. Au început să îşi trimită mesaje, ulterior şi-au oferit numerele de telefon, după cum o spune procedura întâlnirilor din 2018.

După mai multe mesaje schimbate, Natasha i-a spus lui Misha că este ocupată cu munca şi că îl va contacta ea când va avea mai mult timp liber pentru a se întâlni. După două săptămâni, Natasha l-a contactat şi i-a spus să se întâlnească în Union Square, unde “un prieten” urma să fie DJ.

Ajuns acolo, Misha a descoperit că mai mulţi bărbaţi aşteptau pe cineva şi a început să simtă că ceva nu esteîn regulă. În cele din urmă, Misha a văzut-o pe Natasha cum se îndreaptă spre scenă însoţită de două gărzi de corp.

Natasha a urcat pe scenă, a luat microfonul şi a spus că unul dintre ei va avea şansa să iasă la o întâlnire cu ea, urmând un discurs de tipul “Hunger Games”. Potrivit lui Misha, bărbaţii au rămas şi au răspuns provocărilor lansate de Natasha.

 

 

 

×
Subiecte în articol: tinder intalniri hunger games competitie