x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Zodiile care te fac să urăști dragostea

Zodiile care te fac să urăști dragostea

19 Iun 2017   •   12:10
Zodiile care te fac să urăști dragostea

Unii bărbaţi sunt o adevărată provocare pentru sufletul unei femei, în timp ce alţii sunt buni de pus pe ”rană”. Nimeni nu ar mai avea de suferit dacă s-ar afla secretul unei relaţii fericite, scrie ziarulring.ro.

Din păcate, viaţa este oricum, numai uşoară nu, mai ales dacă vorbim despre iubire. Oamenii sunt diferiţi, astfel că nimeni nu poate anticipa ce se va întâmpla şi pe cine poate întâlni. Orice femeie visează la o iubire ca în poveşti, iar acest lucru nu este imposibil. Ideal ar fi să te fereşti de persoanele care te fac să suferi, lucru care poate depinde foarte mult şi de semnul lui zodiacal.
Iată un top al zodiilor care te pot face să ajungi să urăşti dragostea, ca să ştii să te fereşti.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este cel mai viclean dintre toţi şi îşi va urmări propriile interese. Din cauza comportamentului său poate face orice din viața lui să sufere. Nu se implică în relaţii serioase, nu pune preţ pe sentimente şi se lasă foarte greu cucerit. Este în stare să mintă şi asta cu o foarte mare uşurinţă, îi plac jocurile, chiar dacă asta înseamnă că va face cu tine ce va vrea. Toate aceste caracteristici denotă faptul că sunt şanse foarte mari ca persoanele născute în Gemeni să te facă să suferi

×
Subiecte în articol: zodii horoscop zodiac dragoste