x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Roby Roberto devine vedetă în presa internațională

Roby Roberto devine vedetă în presa internațională

04 Oct 2017   •   20:10
Roby Roberto devine vedetă în presa internațională

Comedie la cote maxime, asta îşi propun Mihai Bendeac şi colegii sãi din ”Băieți de oraș” în cel mai nou episod al serialului, difuzat în această searã, de la 21.15, la Antena 1, invitând totodatã telespectatorii sã se transpunã în situaţii dintre cele mai trãsnite, alãturi de ei.

Codin Maticiuc este invitat special și în cel de-al patrulea episod, unde personajul pe care îl interpretează și care-i poartă numele este creat cu foarte multă ironie și umor.

Roby Roberto, caracterul interpretat de Mihai Bendeac, este cel care pune la cale, cu mare ingeniozitate, un plan prin care-i să-i ia banii lui Codin Maticiuc, după ce-i urmărește acestuia toate mișcările pe rețelele de socializare. Astfel, după mai multe peripeții, Roby Roberto îl dă în judecată pe Codin Maticiuc, cei doi ajungând într-un final și în fața magistraților. Pentru a fi siguri că vor câștiga procesul, Malone și Roby Roberto angajează unul dintre cei mai buni avocați, căruia îi și povestesc despre planul pus la cale.

Ironia și comicul de situație fac însă ca acest proces să fie unul complet ieșit din tipare, Roby Roberto ajungând astfel în antenția presei, atât a celei din țară cât și a celei de peste hotare.

Printre mesajele pe care el transmite prin intermediul jurnaliștilor britanici, el are unul și pentru mama copiilor lui, Daniela, căreia îi spune cât de mult o iubește.

Dacă va reuși Roby Roberto în planul lui de a-i lua banii lui Codin Maticiuc și dacă va câștiga sau nu procesul, telespectatorii pot vedea în episodul patru al serialului ”Băieți de oraș”, care va fi difuzat în această seară, de la ora 21.15, la Antena 1.

×