x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Romică Țociu, epilat de soție pentru transformarea în Carmen Miranda, de la “Te cunosc de undeva!”

Romică Țociu, epilat de soție pentru transformarea în Carmen Miranda, de la “Te cunosc de undeva!”

27 Sep 2018   •   22:09
Romică Țociu, epilat de soție pentru transformarea în Carmen Miranda,  de la “Te cunosc de undeva!”

Travesti greu pentru Romică Țociu sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, când va trebui să o imite pe Carmen Miranda, o artistă portugheză născută în Brazilia, celebră pentru aparițiile sale extravagante din anii 1930 – ‘50. De altfel, Carmen Miranda este interpreta care a lansat moda fructelor purtate pe cap.

Să merg pe tocuri a fost aproape imposibil. Am căzut de trei ori la repetiție. Dar cel mai grav a fost cu fructiera de pe cap. Care în timpul dansului era să cadă. Nu știam ce să fac prima oară: să țin ritmul, să nu cad de pe tocuri, să nu cadă fructiera, să nu uit cuvintele. Așa că am tras aer în piept și le-am făcut pe toate”, spune Romică.

Pentru acest rol, artistul a trebuit să se epileze pe brațe, piept și picioare. Iar cea care l-a ajutat să facă asta a fost chiar soția lui. “Nicoleta m-a epilat, în seara dinaintea filmării. A avut nevoie de trei tuburi de cremă epilatoare”, mai spune el.

Cum se va descurca Romică Țociu în rolul lui Carmen Miranda, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!