x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Romică Țociu, în extaz la ”Aventură cu 4 stele”. Relaxare la masaj, cu două tinere grecoaice

Romică Țociu, în extaz la ”Aventură cu 4 stele”. Relaxare la masaj, cu două tinere grecoaice

28 Aug 2017   •   19:00
Romică Țociu, în extaz la ”Aventură cu 4 stele”. Relaxare la masaj, cu două tinere grecoaice

”Aventură cu 4 stele”, cea mai așteptată emisiune a acestui sfârșit de vară, la Antena 1, aduce la un loc 4 vedete care sunt supuse la cele mai neobișnuite provocări, miza fiind vacanța în condiții de lux. Printre cei patru protagoniști ai ediției de luni și marți, 28 și 29 august, se află nimeni altul decât Romică Țociu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de comedie din România.

Cele 4 stele ale show-ului filmat în Grecia, într-un peisaj de vis, au avut parte și de multă muncă, dar și de distracție pe cinste. Unul dintre norocoșii care s-au bucurat de lux, la 4 stele, a fost Romică Țociu. Artistul s-a relaxat la plajă, la piscină, dar șederea la hotel a avut ca punct culminant momentul masajului, realizat în mod surprinzător nu de una, ci de două tinere grecoaice.

”La un moment dat simțeam cum mâinile tinerei erau pe spatele meu. Apoi, în același timp, am simțit cum îmi sunt masate și picioarele. Am zis, ce naiba, e Dalai Lama, e peste tot fata asta”, a povestit Romică Țociu râzând.

Actorul susține că toată vacanța atipică și plină de aventuri din Perdika, Grecia, a fost una extraordinară și ar relua oricând această experiență minunată.

”A fost cea  mai frumoasă experiență a mea de la nea Mărin încoace. Gașca aia de oameni a fost extraordinară”, spune Romică Țociu extrem de încântat de aventura de pe plaiurile grecești.

La ce provocări a fost nevoit să facă față Romică Țociu, dar și cum s-a distrat alături de ceilalți trei colegi de filmare, Șerban Copoț, Angie Cobuț și Anca Dinicu, telespectatorii pot afla luni și marți, pe 28 și 29 august, de la 20.30, numai la Antena1!

×