x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Rona Hartner, Tania Popa, Analia Selis și Paula Chirilă participă la “Splash! Vedete la apă”

Rona Hartner, Tania Popa, Analia Selis și Paula Chirilă participă la “Splash! Vedete la apă”

24 Iun 2015   •   21:22
Rona Hartner, Tania Popa, Analia Selis și Paula Chirilă participă la “Splash! Vedete la apă”

Rona Hartner, Tania Popa, Analia Selis și Paula Chirilă vor încerca să-și depășească limitele și să-și învingă temerile, în această vară, la “Splash! Vedete la apă”, show-ul care va începe, în luna iulie, la Antena 1.

Citește și Lidia Buble, CRBL, Liviu Vârciu, Șerban Copoț, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae și Alb Negru vin la “Splash! Vedete la apă”

“Este cea mai tare experiență a mea de până acum. N-am crezut că săriturile în apă sunt atât de grele”, ne-a declarat actrița Tania Popa. La rândul ei, Rona Hartner mărturisește că știe să înoate foarte bine, însă îi este teamă de înălțime.

Citeşte şi Natalia Mateuț, Sylvia, Grațiela Duban, Florentina Raiciu, “burlacul” Andrei Andrei și Tommy de la “Insula iubirii” vin la “Splash! Vedete la apă”

“Îmi e frică să sar și de la un metru, să îți spun sincer! Nu știu cum să îmi depășesc frica asta! După ce am semnat contractul pentru “Splash!”, nu am dormit două nopți! Mă gândeam: ce m-a apucat pe mine să fac, la 42 de ani?”, povestește Rona.

Frică de înălțime îi este și Paulei Chirilă. De aceea, actrița se teme să sară și de la marginea bazinului. Fiori o trec și atunci când se gândește la adâncimea de șase metri pe care o are bazinul în care urmează să sară. Își dorește însă să facă o figură frumoasă în show.

Analia Selis spune că a venit la “Splash!” din ambiție. “Trec printr-o perioadă în care încerc să-mi depășesc limitele. La “Splash!” nu am crezut că pot sări de la înălțimi atât de mari. Este o experiență foarte faină pentru mine”, ne-a declarat interpreta originară din Argentina.

40 de vedete vor încerca să-și demonstreze talentele în ceea ce privește săriturile în apă, în acest sezon al show-ului, antrenate fiind de patru campioni ai acestui sport: Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia Tiu și Bogdan “Bobo” Ioniță. Filmările sunt în plină desfășurare la Bazinul Olimpic din Bacău.

×