x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ruxandra Ion: “Incep o viata noua, la 60 de ani, odata cu inaugurarea Happy Channel”

Ruxandra Ion: “Incep o viata noua, la 60 de ani, odata cu inaugurarea Happy Channel”

22 Mar 2016   •   18:10
Ruxandra Ion: “Incep o viata noua, la 60 de ani, odata cu inaugurarea Happy Channel”

Dreptul la fericire in Casa fericirii. Happy Channel a organizat luni, la ora cinci, o întâlnire restrânsă cu jurnaliştii. Un five o’clock adevărat, cu ceai şi prăjiturele şi cu discuţii de suflet. Această întâlnire a avut loc în Casa fericirii, care este un loc concret, în apropierea Bucureştiului, o vilă cochetă, unde sunt filmate permanent progresele a cinci femei, cu o soartă aparte, care locuiesc aici, şi de la care toate reprezentantele sexului frumos pot trage învăţăminte. “Dreptul la fericire” se numeşte emisiunea şi este transmisă, pe Happy Channel de luni până joi, de la ora 20,00. Cele cinci au suferit traume greu de imaginat, iar ieri, la întâlnirea cu presă, au povestit cu sinceritate ce li s-a întâmplat şi ce evoluţie au avut de la intrarea în casă. Una dintre cele cinci doamne care se luptă pentru dreptul lor la fericire lucrează la Antena 3. A avut cancer limfatic cu metastaze. Astăzi, este sănătoasă şi veselă şi spune că în Casă fericirii a învăţat de ce s-a îmbolnăvit. “M-am îmbolnăvit pentru că munceam de dimineaţă până seară, doar că să-mi plătesc ratele la banca. Uitasem să trăiesc”, a spus Andreea luni presei. Producatoarea emisiunii “Dreptul la fericire” este Simona Macovei.

Incep o noua viata, la 60 de ani”. Ruxandra Ion, consultant pe zona de conținut, a vorbit despre Happy Channel, la începutul intalnirii cu ziaristii: “În 2016 împlinesc 60 de ani și sunt extrem de fericită că traiesc această zi. De doi ani visez să fac un canal de televiziune după gustul meu, împotriva trend-ului. Chiar cred că în țara asta există oameni care au nevoie de o emisiune cum este <Dreptul la fericire>, chiar cred că românul primește ceea ce-i dai, n-am considerat vreodată în viața mea ca telespectatorul român este în zona de subcultură. El merită respect. Și am decis să risc. Dar nu risc banii mei, pentru că nu e televiziunea mea, am fost primită cu drag și bucurie într-un trust de la care nu m-așteptam să accepte să facă un astfel de canal, nu m-așteptam să-mi propună să fac asta. Astfel, încep o nouă viață, la 60 de ani, odată cu inaugurarea acestei televiziuni. Happy Channel este o televiziune curată, care merge contra curentului, dar cu care multă lume se poate identifica, și are trei ambasadori, Carmen Tănase, Anca Țurcașiu și fiica mea de suflet, Cristina Ciobănașu. Aveam nevoie de reprezentante ale acestui post, care să acopere toată plaja de vârstă, și de femei curate, care să nu fi fost amestecate prin scandaluri, de femei care să înțeleagă că toți avem dreptul la fericire, că e un drept pe care ni-l putem câștiga și că asta se poate face și prin intermediul unui canal de televiziune”, a spus Ruxandra Ion.

Poveștile de viață ale celor cinci femei sunt extrem de emoționante. Dar deja ele fac progrese remarcabile, cu ajutorul psihoterapeutului emisiunii. Georgiana Radu are 26 de ani, este din Lugoj, a fost bătută cu bestialitate timp de 22 de ore de iubitul ei de la acea vreme. A avut traume extrem de grave, a fost internată în spital. Daniela Băloi, în vârstă de 33 de ani, din Bumbesti – Gorj, a fost complet arsă pe față, dupa ce o explozie a sobei din casa in care locuia a mutilat-o complet. Andreea Sumanu (31 ani, din Chiajna – Ilfov), jurnalist de profesie, a fost diagnosticată cu tumori grave, diagnostic în urma căruia medicii nu îi dădeau speranțe de viață. Mirela Popa (55 de ani, din Bucuresti) a trecut printr-un dublu transplant (rinichi si ficat). Și Ana Maria Micu (18 de ani, din Bistrita Nasaud, locuind de 8 ani în Belgia) vine cu o poveste dramatica de viață; după multe greutăți și lovituri pe care le-a primit din partea familiei, respectiv divortul parintilor, scandaluri in familie, alcoolism, Ana s-a mutat în Belgia de cand avea 10 ani. Spre deosebire de marea majoritate, ea își dorește cu disperare să se întoarcă acasă, iar tatăl nu o primește.

Nuami Dinescu a prezentat evenimentul, iar unul dintre invitatii de suflet ai Ruxandrei Ion la eveniment au fost Crina Mardare si Bubu, fiul ei, care au si cantat pentru invitati.

Progresele celor cinci femei pot fi urmarite zilnic, de la ora 20,00, pe Happy Channel.

Audiențe: De la lansarea care a avut loc pe 7 martie, Happy Channel a inregistrat o crestere de 20% in Prime-Time, interval orar in care se difuzează și “Dreptul la fericire”.

Dreptul la fericire” este un format original, primul de acest gen din România, o idee care aparține Ruxandrei Ion, consilier pe zona de conținut Happy Channe, și producătorului Simona Macovei. Structura de difuzare a producției presupune o emisie de luni pană joi, transmisă de la ora 20.00, la 21.00.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: ruxandra ion happy channel