x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Șapte metode simple prin care să faci oamenii să te placă

Șapte metode simple prin care să faci oamenii să te placă

08 Mai 2017   •   11:41
Șapte metode simple prin care să faci oamenii să te placă

7 tactici simple ca oamenii din jur să te placă imediat – Pe cât de ușor se naște o prietenie adevărată, pe atât de dificil este să convingi o persoană care nu te place să te simpatizeze. Există totuși o cale sigură de a ajunge la inima cuiva, trebuie doar să urmezi câteva reguli, scrie ziarulring.ro.

Socializarea și metodele prin care aceasta se poate realiza sunt teme predilecte pentru psihologi, care susțin că atât timiditatea, cât și fobia socială pot fi învinse prin voință și prin aplicarea unui set de tactici simple.

Când ai în față o persoană care nu te place, imaginează-ți că te uiți într-o oglindă și încearcă să-i imiți mișcările, mimica, gesturile, dar fără ostentație. Efectul de cameleon va funcționa în avantajul tău.

2 Legea obișnuinței

În general, oamenilor le plac lucrurile familiare. Așadar, interacționează cât mai des cu persoanele care nu te simpatizează, oferă-le ajutorul când au nevoie, salută-le prietenește de fiecare dată când le vezi, fă conversație și stai prin preajma lor (fără a le sufoca).

×
Subiecte în articol: relaţii prieteni cupluri prietenie