x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Șapte trucuri care te ajută să scapi de divorț

Șapte trucuri care te ajută să scapi de divorț

12 Oct 2016   •   17:21
 Șapte trucuri care te ajută să scapi de divorț

Plănuiești să faci o nuntă ca în povești sau ești deja căsătorită de câțiva ani și vrei să te asiguri că mariajul vostru va fi unul de durată? Atunci trebuie să ții cont de aceste sfaturi, scrie clickpentrufemei.ro.

Așteaptă cel puțin 3 ani, înainte să spui „Da!”

Trei este numărul magic, potrivit unui studiu efectuat în 2014 de oamenii de știință de la Universitatea Emory. Cercetările arată că pentru cuplurile care au cel puțin câțiva ani de relație cresc șansele de a rămâne împreună după nuntă. Dar nu aștepta nici prea mult. O cercetare din iulie 2015 de la Universitatea din Utah concluzionează că, pentru persoanele care se angajează într-o relație serioasă după ce au împlinit 32 de ani, riscul de a divorța crește cu 5% pentru fiecare an în plus. Deci, la 40 de ani, pericolul este cu 40% mai mare
.
Nu te căsători înainte de 23 de ani

Un studiu din 2014 arată că persoanele care au făcut primul mare angajament între 18 și 20 au avut o rată de divorț cu 60% mai ridicată decât persoanele căsătorite după ce au împlinit 23 de ani.

Găsește pe cineva apropiat vârstei tale

Cu cât este mai mare diferența de vârstă dintre soți, cu atât mai probabil vor divorța la un moment dat, spun specialiștii.

×
Subiecte în articol: divort relatie cuplu