x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Șerban Copoț, trimis la ghilotină pe scena ”iUmor”

Șerban Copoț, trimis la ghilotină pe scena ”iUmor”

31 Aug 2017   •   16:08
Șerban Copoț, trimis la ghilotină pe scena ”iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

La filmările pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”iUmor”, care va fi difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00, la Antena 1, cei trei juraţi au fost puşi în situaţii dintre cele mai diverse. Fie că le-au trezit emoţia sau, uneori, revolta, concurenţii, cu sigurantă, nu i-au lăsat indiferenţi pe Cheloo, Delia sau Bendeac.

Și în acest sezon, actorul Mihai Bendeac va trăi cel mai intens tot ce va vedea pe scenă, chiar dacă asta va însemna că unele numere în vor duce pe culmile disperării. "Eu încep să cred că noi, jurații, am devenit un experiment", va spune acesta, exasperat, în cea de-a cincea zi de filmare la cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”iUmor”.

Unul dintre motive a fost chiar  momentul în care a auzit primele două versuri ale poeziei ”Luceafărul” și nu pentru că nu ar fi un iubitor al autorilor români. Care a fost motivul pentru care Mihai Bendeac și concurentul au intrat într-o adevărată dezbatere, fanii „iUmor” vor vedea în această toamnă, la Antena 1.

De partea cealaltă, în încercarea sa de a sprijini un act artistic, Șerban Copoț ajunge din ipostaza sigură de prezentator al emisiunii, în cea de asistent al unui magician care vrea să… îl ghilotineze.

Cum se va încheia aventura lui Șerban, dar și cum se cântă cu mingi de ping pong la xilofon sau cum se pot ridica greutăți cu pleoapele, spectatorii vor afla în această toamnă în cel de-al patrulea sezon ”iUmor”.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de  duminică, 17 septembrie, la Antena1.

×