x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Serialele Elif și Gossip Girl vin cu sezoane noi, la Happy Channel!

Serialele Elif și Gossip Girl vin cu sezoane noi, la Happy Channel!

01 Feb 2017   •   20:20
Serialele Elif și Gossip Girl vin cu sezoane noi, la Happy Channel!

Astăzi, de la 18:00, telespectatorii Happy Channel vor urmări ultimul episod din sezonul 1 din Elif, iar de la 19:00 primul episod din sezonul 2 al serialului turcesc. Ce schimbări de situație și ce noutăți aduce următorul sezon, fanii serialului vor afla urmărind fiecare episod, doar pe Happy Channel.

 

De la 20:00, seara continuă cu încă două ore de program turcesc, cu serialul Love Story, ce spune povestea cutremurătoare a lui Ceylan și Korkut, doi tineri care luptă pentru iubire și o viață mai bună.

 

De la 21:55 la 22:50, super serialul american Gossip Girl aduce strălucirea newyorkeză și poveștile fascinante ale tinerilor din înalta societate, pe micile ecrane, pe Happy Channel. Telespectatorii îl pot vedea în Gossip Girl pe Sebastian Stan, super starul de origine română care a devenit răsfățatul Hollywood-ului.

 

După Gossip Girl, de la 22:50 la 23:00, Criss, Vlad și Rapha, prezentatorii de la Happy Night, pun COOL în Cultură și aduc informații proaspete despre spectacole, concerte, lansări de filme și de cărți.

 

Iar de la 23:00, serialul White Collar continuă cu un nou episod ce va captiva publicul Happy.

×