x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Serialul turcesc “O poveste de iubire” („Love Story” aka “Bir Ask Hikayesi”) are marea premieră pe Happy Channel

Serialul turcesc “O poveste de iubire” („Love Story” aka “Bir Ask Hikayesi”) are marea premieră pe Happy Channel

20 Dec 2016   •   13:50
Serialul turcesc “O poveste de iubire” („Love Story” aka “Bir Ask Hikayesi”) are marea premieră pe Happy Channel

La începutul anului, pe 2 ianuarie, de la 20:00, serialul turcesc “Love Story”, ce spune o poveste cutremurătoare de iubire, are marea premieră pe Happy Channel!

O producție turcească de o calitate excepțională, realizată după scenariul unui serial corean (“I’m Sorry, I Love You”), cu filmări ce au avut loc atât în Turcia, cât și în Germania, cu un succes răsunător în toate țările în care s-a difuzat, serialul “Love Story”, ajunge și în România, pe Happy Channel.

“Love Story” descrie povestea cutremurătoare de iubire dintre Korkut Ali (Seçkin Özdemir) și Ceylan German (Damla Sönmez).

Ceylan aduce iubire și speranță în viața lui Korkut, după speranțele năruite și dezamăgirile înlănțuite prin care a trecut prin viață. Personajele principale trăiesc o dragoste emoționantă, totodată însă o dramă puternică.

Korkut este un tânăr frumos și carismatic de origine turcă, cu o poveste dramatică. După ce a fost abandonat de părinți când era mic, a fost adoptat de o altă familie, după care a fost abandonat de nou.

Ceylan este o tânără frumoasă, care locuiește în Istanbul și lucrează ca fashion designer pentru un cântăreț celebru, Tolga (Yamaç Telli), de care este îndrăgostită, însă sentimentele nu îi sunt împărtășite.

Într-o zi, Ceylan pleacă în Germania cu Tolga, pentru a filma un videoclip, unde face tot ce îi stă în puteri să îi fie pe plac lui Tolga, însă fără succes, ceea ce o supără foarte tare și o determină să se întoarcă în Istanbul. Pe drumul spre aeroport, bagajul îi este furat și rămâne fără bani. În același timp, îl cunoaște pe Korkut, căruia îi cere ajutorul. Korkut nu are idee că tânara din fața lui este femeia care îl va ajuta să uite de suferința din viața lui.

Când ajunge acasă, Korkut găsește invitația la nunta fostei iubite. Korkut hotărăște să meargă la ceremonie cu gândul de a-și recupera iubita. În timpul evenimentului, Korkut este împușcat și ajunge în stare critică la spital. Urmează o perioadă dificilă și astfel se decide să plece din Germania și să se întoarcă în Turcia, în Istanbul, să-și regăsească părinții.

Telespectatorii vor explora în această poveste curemurătoare iubirea pură, romantismul, speranța, furia, conflictele și trădarea, sentimente și trăiri pe care Korkut le trăiește din momentul în care află că mama lui bogată și fratele său faimos duc o viață fericită și de lux în Istanbul.

Ceylan și Korkut se îndrăgostesc unul de altul, dar va putea Korkut să-și uite trecutul? Se va răzbuna pe mama și fratele lui? Va reuși oare Ceylan să îî schimbe viața cu totul? Telespectatorii vor afla din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la 20:00, urmărind super producția turcească “Love Story”, ce spune o poveste cutremurătoare de iubire și de viață, pe Happy Channel.

×