x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Show-ul "Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase

Show-ul "Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase

05 Noi 2017   •   13:59
Show-ul "Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat castigator pe Cezar Ouatu, cu o transformare emotionanta in Salvador Sobral, castigatorul Eurovision Song Contest 2017, a fost sambata seara lider de audienta in mediul urban.

Show-ul prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi si jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan a adunat in fata micilor ecrane 1.587.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.48.

Astfel, la nivelul publicului de la orase, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 - 23.10), o audienta medie de  7,3 puncte de rating si o cota de piata de 16,6%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra  6,9 puncte de rating si o cota de piata de 15,8%.

Așadar, sâmbăta seara, la Antena 1, Ramona Bădescu a intruchipat un personaj de... desen animat, misterioasa Jessica Rabbit, cea mai sexy apariție feminină din filmul plin de suspans “Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?”, CRBL l-a readus pe scena show-ului transformărilor pe energicul și neastâmpăratul Aurel Moldoveanu, în timp ce Anisia Gafton a încercat să o imite cât mai bine pe Gwen Stefani.

Sebastian Muntean a cântat în travesti unul din șlagărele celebrei noastre artiste Corina Chiriac, iar Julie Mayaya a încercat să se apropie cât mai mult de Kiiara, o tânără americancă al cărei succes este recent, internațional și cu șanse mari să rămână pentru multă vreme în topurile muzicale din întreaga lume.

Lidia Bible si-a încercat vocea într-un travesti greu, căci personajul său a fost Ace Frehley, chitaristul și vocalistul trupei KISS, Adriana Trandafir a cantat impreuna cu taraful Silvian Voicu si s-a transformat artista supranumită Privighetoarea Gorjului, minunata interpretă de muzică populară Maria Lătărețu, în timp ce Alin Pascal l-a imitat cat de bine a putut pe Rod Steward, un simbol al muzicii internaționale.

Gala a fost deschisă cu un duet original, ai cărui protagoniști au fost Pepe, invitatul permanent al acestui sezon, și Lidia Buble. Cei doi s-au transformat în Liviu Vasilică și au interpretat una dintre cele mai cunoscute melodii ale artistului, într-o variantă remixată. Pepe si Lidia au purtat doua dintre costumele populare ale regretatului artist, puse la dispozitie de fiul acestuia, Florin Vasilica. Pe scenă, alături de Lidia și Pepe, s-a aflat si violonista Cristina Kiseleff.

Gala de sambata aceasta a fost castigata de Cezar Ouatu, care i-a emotionat pe toti cu o excelenta transformare în sensibilul artist portughez Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision Song Contest 2017.

Sursa:Kantar Media                        

Copyright:ARMADATA S.R.L.                         

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                            

Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National                 

Perioada 4 noiembrie 2017                         

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!