x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

12 tone de plăcintă dobrogeană se pregătesc pentru UNTOLD și NEVERSEA

0
27 Iun 2018 - 09:10
12 tone de plăcintă dobrogeană se pregătesc pentru UNTOLD și NEVERSEA
Vezi galeria foto

Cele mai mari festivaluri de muzică house, care aduc anual în România mii de turiști străini, vor avea, anul acesta, o surpriză culinară. Paula Vals, maestră în prăjituri de la Tulcea, va aduce la cele două festivaluri plăcinta tradițională dobrogeană, pe care vrea să o promoveze ca simbol al regiunii pe care o reprezintă. Cantitatea de plăcintă pentru care s-a pregătit este impresionantă: 12 tone, în cele opt zile de concerte.

 

“M-am gândit că este o bună ocazie pentru a promova un produs tradițional din Dobrogea, la aceste evenimente care deja au făcut celebră România. Suntem pregătiți să facem pânnă la 1,5 tone de plăcintă pe zi și avem această capacitate. Ne vom promova zona și prin ia tradițională dobrogeană, pe care o vor purta toți angajații de la standul cofetăriei Angelo, dar asortată la pantaloni scurți și aceesorii moderne”, expică Paula Vals, director general al fabricii de dulciuri și produse culinare tradiționale Angelo.

Serviciul de email marketing furnizat de