x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Delfinariul din Constanța transmite online reprezentațiile delfinilor NI-NI și CHAN-CHAN

Delfinariul din Constanța transmite online reprezentațiile delfinilor NI-NI și CHAN-CHAN

28 Mar 2020   •   10:30
Delfinariul din Constanța transmite online reprezentațiile delfinilor NI-NI și CHAN-CHAN
Sursa foto: Foto: CLABOO MEDIA via Facebook Delfinariu Constanta

 Delfinariul din Constanța s-a adaptat la criza coronavirus și transmite gratuit, în acest weekend, reprezentațiile delfinilor pe internet.

Astfel, delfinii NI-NI și CHAN-CHAN vor putea fi urmăriți, sâmbătă și duminică, pe pagina de Facebook a Delfinariului din Constanța.

„Ne-am alăturat campaniei #staiacasă! Pentru prima dată, vei putea urmări în direct reprezentația celor doi delfini NI-NI și CHAN-CHAN. Transmisiunea va putea fi urmărită live sâmbătă și duminică, la orele 11.00 și 15.00”, au anunțat pe Facebook reprezentanții Delfinariului din Constanța.

De asemenea, Delfinariul din Constanța nu este singura instituție care s-a adaptat noului program de criză.

Mai multe instituții de cultură din Constanța au hotărât să vină în întâmpinarea constănțenilor care stau acasă și să nu întrerupă seria de spectacole.

Astfel, în acest weekend, paleta de reprezentații transmise online este foarte largă și pentru toate vârstele: de la spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, care pune în scenă „Albă ca Zăpada” și „Lebedele”, la poveștile și basmele de la Centrul Multifuncțional „Jean Constantin” și până la Teatrul de Stat, cu spectacolele „Gâlcevile din Chioggia” și „Cea mai frumoasă soție”.

Ne-am alăturat campaniei #staiacasă! Pentru prima dată, vei putea urmări în direct reprezentația celor doi delfini NI-NI...

Publicată de Delfinariu Constanta pe Vineri, 27 martie 2020

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: delfinariu constanta ni-ni chan-chan