x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Destinatia de Weekend 10 - 12 iunie

Destinatia de Weekend 10 - 12 iunie

10 Iun 2016   •   17:31
Destinatia de Weekend 10 - 12 iunie

Concert Andre Rieu

Regele Valsului revine în Capitală cu două spectacole programate pe 11 şi 12 iunie, de la ora 20:00, în Piaţa Constituţiei, alături de orchestra Johann Strauss şi de invitaţii săi speciali. Concertul va cuprinde peste trei ore de muzică bună, emoţie şi bucurie. Biletele se găsesc la opt categorii de preţ, între 172 de lei şi 864 de lei. 

Festivalul pentru copii în Cetatea Oradea

A treia ediţie a Festivalului pentru Copii Arcadia are loc în Cetatea Oradea. Festivalul cuprinde numeroase spectacole susţinute de mai multe teatre pentru copii din ţară. Vor fi prezentate pe scena Teatrului Arcadia spectacole care îmbină tehnici de teatru de animaţie de diferite facturi, de la proiecţii 3D, păpuşi clasice, marionete sau păpuşi gigantice, la spectacole speciale pentru copiii sub vârsta de patru ani. Mai multe detalii despre programe găsiţi pe pagina de Facebook a Teatrului Arcadia. 

Festivalul Berii 

De astăzi începe în Parcul Tineretului din Capitală o nouă ediţie a Festivalului Berii. Vizitatorii vor găsi la festival numeroase beri româneşti, dar şi peste 50 de feluri de bere din import, mâncare românească şi multe suveniruri. De la festival nu vor lipsi nici concertele zilnice. Pe scenă va urca fanfara de muzică bavareză "Classic Band 2000", dar şi artişti cunoscuţi. Pentru copii, organizatorii au pregătit un parc de distracţii cu multe surprize. 

 

×
Subiecte în articol: Andre Rieu