x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole DESTINAȚIA DE WEEKEND 10 - 21 octombrie

DESTINAȚIA DE WEEKEND 10 - 21 octombrie

de Oana Portase    |    09 Oct 2015   •   15:53
DESTINAȚIA DE WEEKEND 10 - 21 octombrie

Anim'est 10
Cel mai important festival de film de animație din Europa a venit și la București. Ediția 2015 are o tematică muzicală și a pregătit o serie de filme-surpriză, petreceri și live acturi ale unor artiști consacrați. Filmele pot fi vizionate până pe 11 octombrie inclusiv la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu, Carol 53 din Capitală. Biletele pot fi achiziționate de pe www.eventbook.ro.

Mioritmic 2015

În perioada 9 – 10 octombrie, la Cluj-Napoca, are loc a treia ediție a festivalului Mioritmic. Festivalul are loc în Pădurea Baciului, Aleea Muzeului Etnografic, iar pe scenă vor urca artiști precum Loco Dice, Paco Osuna, Rhadoo, Petre Inspirescu, Subcarpați sau The Correspondents. Preț bilete: 70 de lei/seară.

Avishai Cohen Trio

Israelianul Avishai Cohen, unul dintre cei mai influenți contrabasişti ai momentului, concertează la Sala Radio din Capitală, pe 10 și 11 octombrie, începând cu ora 20.00. Noul său album, From Darkness, este creat în formula de trio. Materialul reprezintă întoarcerea la nucleul esențial al muzicii sale. Preț bilete: 95 – 155 de lei.

×