x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Destinatia de Weekend 19-21 februarie

Destinatia de Weekend 19-21 februarie

19 Feb 2016   •   16:33
Destinatia de Weekend 19-21 februarie

Hapciu în Re Major

Sâmbătă, 20 februarie, începând cu ora 17.00, la Opera Comică pentru Copii din București are loc premiera spectacolului Hapciu, în Re Major. Adaptată pentru copii după "Mam'zelle Nitouche" - prima operetă din repertoriul liric universal - "Hapciu în Re Major" ilustrează, în chip comic, debutul nepremeditat al unei eleve model în lumea teatrului. Asistată involuntar în transformarea ei artistică de către profesorul de muzică, tânăra Denise descoperă cu entuziasm culisele, actorii, scena și marea dragoste! Preț bilete 15 – 25 de lei.

Concert Basska

În această seară, începând cu ora 19.00, în club Fabrica, trupa Basska susține un concert. Basska îmbină în mod surprinzator o serie de stiluri muzicale precum rap, reggae și ska. Preț bilete: 30 de lei.

Bon Jovi Tribute

Trupa italiană New Jersey vine în Hard Rock Café pentru a cânta cele mai tari piese ale lui Bon Jovi. Concertul are loc în această seară, începând cu ora 22.30, iar prețul biletelor este de 40 de lei în sală și de 50 de lei în fața scenei. Activă din 2007, trupa New Jersey este cotată drept cel mai fidel tribut Bon Jovi din lume.

×
Subiecte în articol: Hapciu în Re Major