x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Destinatia de Weekend 24 - 26 iunie

Destinatia de Weekend 24 - 26 iunie

24 Iun 2016   •   08:30
Destinatia de Weekend 24 - 26 iunie

Târgul Românașul la Brașov

În acest weekend, brașovenii și turiștii au ocazia să descopere povestea iei la Târgul Românașul. La Târg vor veni expozanți din întreaga țară care vor prezenta produse realizate manual, autentice românești, de la costume populare la jucării, mobilier și alte obiecte decorative. În cadrul târgului, doritorii pot participa la diverse ateliere de creație gratuite.

IAFest 2016

Grădina Botanică din București va fi gazda evenimentului IA FEST 2016, desfășurat în acest weekend, festival care va aduce împreună artiști și meșteșugari, obiceiuri, obiecte și povești și va crea o atmosferă de sărbătoare, de care să se bucure toți vizitatorii.La IA FEST vor exista un targ, o expoziție de ii vechi și noi, unele cu vânzare, vor avea loc ateliere, proiecții de filme și concerte.

Trancendance 10 Years

Fenomenul TrancENDancE împlinește 10 ani, iar acest eveniment face parte din seria concertelor aniversare “10 Years of TrancENDancE ”. ATB va urca pe scena de la Arenele Romane duminică, 26 iunie, începând cu ora 16:00. Alături de ATB vor mixa românii Snatt & Vix. Biletele costă 60 de lei.

Romanian Drift Championship
Pe 25 și pe 26 iunie, în Piața Constituției din București, ai ocazia să faci cunoștință cu cei mai buni piloți de drift din Europa. Cei 60 de maeștri ai derapajelor controlate se vor alinia la start în fața a 40.000 de oameni la cea de-a doua etapă din campionat. Accesul pentru spectatori se realizează în Piața Constituției dinspre Bulevardul Unirii și dinspre Parcul Izvor. Este interzis accesul copiilor sub vârsta de 5 ani din cauza zgomotului foarte puternic. Preț bilete: 22 – 33 de lei. Abonament pentru cele două zile: 40 de lei.

Festivalul moto BIKERS PARTY Alba Iulia

Festivalul moto organizat de Apulum Bikers reunește la Alba Iulia membrii cluburilor de motociclism din întreaga țară. Scopul festivalului este campania caritabilă destinată Centrului Maria Beatrice Alba Iulia, unde sunt tratați mulți copii cu dizabilități. În cele trei zile ale festivalului vor avea loc parade ale motocicletelor, concursuri și concerte.

×