x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Destinatia de Weekend 8 - 10 iulie

Destinatia de Weekend 8 - 10 iulie

08 Iul 2016   •   12:23
Destinatia de Weekend 8 - 10 iulie

Rock-ul românesc cântă AC/DC

Cristi Minculescu, Gabi Nicolau de la Krypton, Alin (Coiotu) Dincă de la Trooper, Ovidiu Anton și Cristian Hrubaru (ROCK FM) alături de The ROCK, trupa tribut AC/DC a României, vor cânta prima dată pe aceeași scenă piesele care i-au influențat la începuturile carierei muzicale. Concertul are loc pe 8 iulie, la Arenele Romane, începând cu ora 19:00. Spectacolul și momentele speciale vor fi prezentate de actorul Flaviu Crișan, de asemenea un mare fan al titanilor de la AC/DC. Bilete 35 lei – 150 lei.

Streed Food Festival Cluj-Napoca

Parcul Central din Cluj-Napoca va fi gazda unui festival de delicatese. Între 7 și 10 iulie, clujenii pot degusta delicatese pregătite de Chef Foa, dar și de alții. Evenimentul este o premieră în România și va așeza Clujul pe harta celor mai importante festivaluri de street-food din lume, sub recomandarea lui Chef Foa. Burgeri şi cheeseburgeri savuroşi, costiţe afumate, dulci sau picante, cârnaţi aromați, cu curry sau caşcaval, specialităţi asiatice precum sushi sau îngheţată thailandeză, preparate ale bucătăriei italieneşti precum porchetta sau arrosticini, sunt doar câteva dintre sortimentele savuroase care vor putea fi servite în festival. 

„Rock pe 2 Roți”

Pasionații de muzică rock, dar și de mersul pe două roți sunt invitați la o nouă ediție a festivalului în aer liber „Rock pe 2 Roți” ediția a 5-a. În cadrul evenimentului vor avea loc și o serie de concerte susținute de formații din țară și din străinătate. Festivalul are loc în perioada 8 iulie – 10 iulie, în Timișoara. Pe toată durata festivalului vor fi organizate concursuri cu premii, paradă moto, plimbări în împrejurimi, diferite standuri și multe alte surprize.

Concert Cargo la Tulcea

Cargo va lansa la Tulcea, pe 10 iulie DVD-ul, „Live la Arenele Romane”. Concertul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 20:00. Noul material Cargo conține o selecție de 8 piese reprezentative din concertul „Noaptea Vrăjitoarelor” de pe 30 octombrie 2014. Biletele se găsesc la Deep1 Tulcea, iar prețul unui bilet este de 50 de lei.

×