x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Festivalul 'Moş Crăciun vine la Excelsior', în Parcul 'Orăşelul Copiilor'

Festivalul 'Moş Crăciun vine la Excelsior', în Parcul 'Orăşelul Copiilor'

08 Dec 2017   •   13:54
Festivalul 'Moş Crăciun vine la Excelsior', în Parcul 'Orăşelul Copiilor'

 Festivalul de datini şi obiceiuri "Moş Crăciun vine la Excelsior", aflat la a treia ediţie, va avea loc în perioadele 8 - 13 şi 17 - 20 decembrie în Parcul "Orăşelul Copiilor" - Brâncoveanu, unde trecătorii sunt invitaţi să descopere fascinanta lume a spectacolului printr-o serie de evenimente în aer liber dedicate copiilor şi tinerilor.

În fiecare seară, în intervalul orar 18,00 - 21,00, publicul este invitat de organizatorii festivalului, Primăria Capitalei şi Teatrul Excelsior, la spectacole de teatru, concerte de colinde, recitaluri susţinute de artişti consacraţi, ateliere de creativitate coordonate de actori, concursuri interactive răsplătite cu daruri. Nu vor lipsi nici tradiţii uitate sau puţin cunoscute, datini şi obiceiuri specifice diverselor regiuni etno-folclorice ale ţării.

"Direct de la Polul Nord, Moş Crăciun va sosi la polul sud al Bucureştiului, în Orăşelul Copiilor, pentru a se li alătura actorilor Teatrului Excelsior şi celorlalţi artişti invitaţi. (...) Păstrarea şi perpetuarea tradiţiilor şi a valorilor străbune este vitală pentru noile generaţii, de aceea Festivalul de datini şi obiceiuri reprezintă una dintre rarele ocazii de întâlnire cu spiritul autentic al sărbătorilor de iarnă în mediul urban", se arată într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.

Primele două ediţii ale festivalului s-au desfăşurat în Parcul Bazilescu din Capitală.

Programul evenimentelor din perioadele 8 - 13, respectiv 17 - 20 decembrie este disponibil pe http://www.teatrul-excelsior.ro/ şi pe https://www.facebook.com/Teatrul-Excelsior-Bucuresti.

×
Subiecte în articol: festivalul 'Moş Crăciun