x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Florin Ristei va cânta pentru a dărui jucării copiilor nevoiași în prag de sărbători

Florin Ristei va cânta pentru a dărui jucării copiilor nevoiași în prag de sărbători

09 Dec 2017   •   11:05
Florin Ristei va cânta pentru a dărui jucării  copiilor nevoiași în prag de sărbători
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Câștigătorul X Factor, Florin Ristei, care alături de Diana Munteanu, este gazda  emisiunii ”Prietenii de la 11”, va cânta live împreună cu trupa sa, FreeStay,  luni, 11 decembrie, la Berăria H, în scop caritabil. Țelul acestui minunat concert organizat în prag de sărbători este strângerea de jucării pentru mii de copii nevoiași.

Evenimentul  în cadrul căruia trupa FreeStay va concerta live este organizat de BGS,  începe de la ora 19.30, iar accesul se face în baza unei jucării.

”Cred că pentru orice copil jucăriile sunt o bucurie. Una dintre jucăriile mele preferate era chitara. Încă de mic am iubit instrumentele, de la 7 ani practic cânt la vioară. Dar aveam și mașinuțe, pe care le tot dezmembram și mereu le repara fratele meu.

Mi-a plăcut mult inițiativa asta și mă bucur că pot contribui făcând ce îmi place mie cel mult, cântând. Și îi invit pe toți cei care vor să ne asculte să vină cu o jucărie și să facem împreună o bucurie copiilor”, spune Florin Ristei.

Așadar, toți cei care vor să aducă ”Bucurie cu o jucărie” , să ofere un zâmbet copiilor nevoiași și să se distreze alături de Florin Ristei și trupa FreeStay, sunt așteptați luni, 11 decembrie, la Berăria H.

×
Subiecte în articol: Florin Ristei