x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Iaşi: Începe festivalul studenţesc uniFEST

Iaşi: Începe festivalul studenţesc uniFEST

01 Noi 2017   •   14:21
Iaşi: Începe festivalul studenţesc uniFEST

Uniunea Studenţilor din România organizează, în perioada 1-14 noiembrie, cea de-a XVI-a ediţie a celui mai mare festival cultural studenţesc din România, uniFEST

Timp de 14 zile, studenţii din toată ţara se pregătesc de cea mai mare călătorie, conform temei de anul acesta a festivalului. 

"uniFEST este proiectul care aduce celor peste 400.000 de studenţi, pe care Uniunea Studenţilor din România îi reprezintă, seri de teatru, muzică, activităţi sportive, educaţionale, descoperirea centrului universitar, dar şi un super concert. Festivalul uniFEST se desfăşoară anul acesta în 17 oraşe din România, oraşe în care studenţii vor călători 'gratis, dar nu degeaba'. La ediţia de anul acesta avem alături de noi organizaţii studenţeşti din cinci universităţi ieşene. Timp de 14 zile, studenţii ieşeni vor aduna în bagajele lor amintiri din serile de teatru, muzică, dans, umor, film, educaţie non-formală, acţiunea de plantare puieţi, amintiri cu noii prieteni, amintiri încărcate de energie pozitivă, de zâmbete şi voie bună", a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, vicepreşedintele Uniunii Studenţilor din România, Paula Moga. 

Pe scena Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor Iaşi vor urca artişti precum Walter Ghicolescu, Paul Arva, studio ASA alături de Bobi (Fără Zahăr), Adi Bobo şi Serghei. 

"Festivalul uniFEST nu înseamnă doar distracţie, înseamnă socializare, crearea unor noi prietenii, descoperirea unor pasiuni, dezvoltare personală şi profesională. Pentru mine, uniFEST înseamnă 14 zile în care adun amintiri frumoase, cunosc oameni minunaţi şi particip la evenimente organizate de studenţi, cu studenţi, pentru studenţi", a adăugat Livia Bibire, vicepreşedinte al Uniunii Studenţilor din România. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: uniFEST