x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Împarte magia sărbătorilor! Pe 6 decembrie, la ora 13.00, în BERĂRIA H

Împarte magia sărbătorilor! Pe 6 decembrie, la ora 13.00, în BERĂRIA H

05 Dec 2016   •   21:55
Împarte magia sărbătorilor! Pe 6 decembrie, la ora 13.00, în BERĂRIA H
Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României împreună cu Irina Mohora și Asociația Zâmbetul Îngerilor organizează marți, 6 noiembrie, la Berăria H, un eveniment special dedicat copiilor nevoiași. Cei mici vor primi daruri de Moș Nicolae și vor avea parte de surprize gastronomice oferite de Chef Jakob Hausmann.
 
În cadrul atelierelor organizate de Fundația Dan Voiculescu copiii vor învăța pentru prima dată să confecționeze ornamente pentru brad, felicitări şi alte tehnici creative. Vedete de televiziune vor lucra împreună cu cei mici pentru realizarea decoraţiunilor. Alături de membrii Clubului de Excelenţă, copiii vor împodobi bradul cu ornamentele confecţionate de ei, vor picta şi vor cânta colinde. În plus, cu toţii vor participa la sesiuni de facepainting.
 
Evenimentul va fi completat de un spectacol de colinde și muzica ușoară oferit de membrii Clubului de Excelență al fundației şi artista Maria Radu.
 
Asociația Zâmbetul Îngerilor are ca scop combaterea cerșetoriei și prevenirea traficului de persoane în vederea cerșetoriei. Asociația colectează și distribuie hrana primită din sponsorizări de la magazine alimentare către persoane defavorizate din București.  

×
Subiecte în articol: beraria h