x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Kings On Ice în octombrie

Kings On Ice în octombrie

de Alex Revenco    |    20 Mar 2014   •   18:27
Kings On Ice în octombrie

Gala Olimpică Kings On Ice, programată iniţial pe 5 aprilie, la Sala Polivalentă, se reprogramează pentru toamna acestui an şi va avea loc pe 7 octombrie. Organizatorii au depus numeroase eforturi pentru a susţine evenimentul la data stabilită cu noile confirmări anunţate, însă din motive de ordin logistic (ca urmare a recentelor reprogramări ale spectacolelor din această primăvară), desfăşurarea show-ului Kings On nu mai poate fi susţinută pe 5 aprilie.

Reprogramarea pentru toamnă a spectacolului de la Bucureşti îi va permite şi campionului olimpic Evgeni Plushenko să se alăture distribuţiei. “Deşi am depus toate eforturile pentru a prezenta Gala Olimpică Kings On Ice luna viitoare la Bucureşti, din cauza schimbărilor apărute în cadrul turneului ce nu au ţinut de noi, spectacolul se reprogramează pentru luna octombrie a acestui an. Decizia vine însă cu o veste bună: publicul din Romania va avea şansa de a-l revedea pe “Regele Gheţii” la Bucureşti, Evgeni Plushenko confirmand deja prezenţa în cadrul reprezentaţiei din toamnă”, a spus Raluca Popescu, General Manager Amphitrion.

“Vă mulţumesc din suflet pentru toate mesajele trimise şi pentru susţinerea impresionantă pe care mi- aţi aratat-o în aceasta perioadă, toate gândurile voastre bune au ajuns la mine. Sunteţi publicul meu preferat şi sunt extrem de fericit că voi putea patina pentru voi, în România! Ne revedem în toamnă la Bucureşti!”, a declarat campionul olimpic Evgeni Plushenko. Schimbarea datei, nu afectează valabilitatea biletelor achiziţionate deja, acestea rămân valabile pentru 7 octombrie. Cei care vor banii înapoi, o pot face - între 20 martie şi 30 aprilie- de la punctele de vânzare de unde au luat biletele.



×