x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole London Grammar şi-a anulat concertul de la Electric Castle

London Grammar şi-a anulat concertul de la Electric Castle

19 Iul 2018   •   12:06
London Grammar şi-a anulat concertul de la Electric Castle
Sursa foto: Facebook

Electric Castle şi-a deschis porţile miercuri, 18 iulie, zi care a venit şi cu o veste proastă pentru fanii trupei London Grammar, una dintre cele mai aşteptate trupe din cadrul festivalului, care şi-a anulat concertul de duminică, ultima zi din cadrul Electric Castle.

Cei de la London Grammar au anunţat printr-o postare pe Facebook că nu vor mai putea susţine concertul din cauza unor probleme de sănătate ale solistei, Hannah. Trupa a mai anulat şi concertul de la Colours of Ostrava, Cehia.

“Ne pare foarte rău să anunţăm că, din cauza unor probleme de sănătate, nu vom mai participa la Festivalul Colours of Ostrava, din Cehia, şi la Festivalul Electric Castle din România. Suntem devastaţi că nu ne putem ţine de aceste angajamente şi nu vă putem vedea pe toţi. Sperăm să avem ocazia pe viitor să cântăm pentru voi”, se arată pe pagina de Facebook a trupei.

 

Organizatorii Electric Castle au adus la cunoştinţa publicului că fac toate eforturile pentru a aduce un înlocuitor. De asemenea, aceştia au anunţat că există posibilitatea ca banii să fie returnaţi persoanelor care şi-au achiziţionat bilete pentru duminică, în cazul în care nu mai doresc să vină în urma anunţului. Cei care doresc să primească banii înapoi trebuie să trimită un e-mail pe adresa festivalului în care să solicite acest lucru, cu dovada că biletul nu a fost utilizat.

×
Subiecte în articol: london grammar Electric Castle