x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Oganizatorii Festivalului Mamaia Copiilor au explicat incidentul cu scena de la premierea micilor cântăreț

Oganizatorii Festivalului Mamaia Copiilor au explicat incidentul cu scena de la premierea micilor cântăreț

17 Iul 2018   •   15:25
Oganizatorii Festivalului Mamaia Copiilor au explicat incidentul cu scena de la premierea micilor cântăreț

Incident şocant la festivitatea de premiere de la festivalul Mamaia Copiilor. În momentul decernării premiilor scena s-a rupt pur şi simplu sub greutatea copiilor. Organizatorii au explicat ce s-a intamplat pe scena.

„Avanscena de la Festivalul Mamaia Copiilor a cedat datorită unor factori cumulativi. Din cauza ploilor abundente, ce au început din data de 5 iulie, a umezelii și a presiunii exercitate de copiii care au sărit pe scenă de bucurie, placa de 4 pe 4 metri a coborât, ca o trapă, 20 de cm peste avanscena propriu-zisă. Acestea au fost situațiile neprevăzute ce au condus la acest incident, în urma căruia nimeni nu a avut nimic de suferit.

Structura scenei nu a fost afectată, tocmai de aceea Gala de premiere a putut continua, fără probleme, și nicio persoană nu a mai avut acces la zona afectată, ca măsură de securitate.

Liviu Manolache: „Ne cerem scuze pentru această situația neplăcută, dar vă asigurăm ca nimeni timp de 7 zile nu a suferit neplăceri, ori să îi fie pusă integritatea în pericol.”

Pe tot parcursul festivalului au fost prezente echipe de la Crucea Roșie și echipe specializate pentru cazuri de urgentă”, se precizeaza in comunicatul de presa emis de organizatori.

×
Subiecte în articol: Festivalul Mamaia Copiilor