x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Petrecere de Halloween la Castelul Bran

Petrecere de Halloween la Castelul Bran

de Maria Coman    |    30 Oct 2015   •   15:39

Sâmbăta lui 31 octombrie 2015 se anunță una cu totul și cu totul specială pentru cei care vor să se distreze de Halloween la Castelul Bran: Contele Dracula face ultimele pregătiri pentru a le oferi oaspeților o seară și o noapte de neuitat, pline de surprize!

Dovleci sculptați, vin roșu pentru adulți și bomboane pentru copii, dansul ielelor și vrăjitoare, proiecție de film horror și muzică bună, sunt doar câteva din ingredientele nopții în care costumele înfricoșătoare și buna-dispoziție sunt vedete.

De altfel, cu ochiul său critic, Vlad Țepeș, gazda evenimentului, care își va ghida oaspeții prin Castel, va alege și premia cele mai frumoase costume. Câștigătorii nu vor fi trași în țeapă, vor primi un cadou semnificativ, în ton cu evenimentul, marcă a Castelului Bran.

Turul Castelului Bran va continua, pentru cei dornici de distracție, cu o petrecere tematică, în Parcul Regal, într-un cort special amenajat pentru acest eveniment.

Nu vor lipsi băuturile fine, muzica bună și proiecția unui film clasic horror, pentru a întregi atmosfera unei nopți unice. ”Halloween After Party” va debuta la ora 21.30 și se va încheia la 04.00.
 

×
Subiecte în articol: Halloween castelul bran