x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Petreceri la cumpăna dintre ani

Petreceri la cumpăna dintre ani

de Oana Portase    |    23 Dec 2015   •   16:22
Petreceri la cumpăna dintre ani
Sursa foto: Bogdan Iurascu/INTACT IMAGES
Noapte de neuitat în Capitală. Rege sau Regină la Palat!
Deși Primăria Capitalei a anunțat, în luna octombrie, că anul acesta nu va mai finanța petrecerea din noaptea de Revelion din Piața Constituției, bucureștenii au din nou ocazia de a-și petrece Revelionul în una dintre cele mai impresionante clădiri din Europa, la Palatul Parlamentului. Anul acesta a venit rândul unei tematici nobile: Rege sau Regină, Prinț sau Prințesă pentru o noapte. Participanții pot veni costumați potrivit temei, iar meniurile au fost inspirate din evenimente regale celebre. Printre artiștii care vor cânta la Palat se numără Loredana, Popas Band și alții.
Preț carduri acces: 125-300 de euro.

Constanța: concert în Piața Ovidiu
În Piața Ovidiu, din Constanța, distracția începe la ora 18.00. În noaptea de Revelion, vor urca pe scenă actorul Florin Ghimpu, Andreea Bănică, Guess Who, trupa Vunk, Glance și Andreea Duță. La miezul nopții, constănțenii vor avea parte de un foc de artificii care va ține 10 minute.

Lasere în loc de artificii, la Sibiu
Sibienii și turiștii af lați în Sibiu se vor bucura de un spectacol retro în Piața Mare. Pe scenă vor urca artiști precum Gabriel Cotabiță, Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Dida Drăgan, Adrian Daminescu și alții. Invitatul special al serii este Francesco Napoli, un cunoscut cântăreț italian. În loc de artificii, la miezul nopții va avea loc un spectacol de lasere.

Horia Brenciu și Julie Mayaya, în Herăstrău
Distracția de Revelion se mută și pe malul lacului Herăstrău, la Berăria H. Spectacolul va fi întreținut de Horia Brenciu, Julie Mayaya și Zuralia Orchestra. Meniul este open bufet, all you can eat, marca Chef Cătălin Scărlătescu. Prețuri: 450-650 de lei.



Goran Bregovic, la Galați

Locuitorii din Galați se vor bucura și ei de un spectacol extraordinar în noaptea de Revelion. La Galați, va concerta celebrul Goran Bregovic. Concertul se va desfășura la Shopping City Mall.

Hollywood Party!
Pentru un Revelion plin de strălucire, bucureștenii pot alege Hollywood Party de la Piața Presei Libere, Salonul Victoria. Meniul este all you can eat & drink, iar prețul unui bilet este de 499 de lei.

Helciug și Spitalul de Urgență, la Oradea

Distracție va fi cu siguranță la Ambasador Oradea, unde Dan Helciug va concerta alături de trupa Spitalul de Urgență. Pe lângă Dan Helciug, organizatorii promit și alți invitați surpriză. Meniul este variat, iar tariful de participare este de 350 de lei.
 

×
Subiecte în articol: petreceri anul nou revelion horia brenciu