x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Petreceri tematice de Sfântul Valentin

Petreceri tematice de Sfântul Valentin

12 Feb 2016   •   19:57
Petreceri tematice de Sfântul Valentin
Sursa foto: amoklv/Getty Images/iStockphoto

Petrecerile de Sfântul Valentin de anul acesta vin cu mai multe teme şi nu neapărat pentru cei care vor doar să-şi etaleze iubirea. Cum se îmbină romantismul cu distracţia.

Cluburile bucureştene organizează anul acesta petreceri de Sfântul Valentin cu diferite teme, multe conştiente şi dispuse să nu ia foarte în serios comerciala sărbătoare, altele venind cu oferte care ţintesc dincolo de targetul obişnuit.

Clubul de dezlegat enigme Scena 55 îi invită mâine pe cei interesaţi la un joc al misterelor. Într-o casă, invitaţii vor cunoaşte personaje, fiecare cu motivaţiile şi indiciile lui, scopul fiind depistarea celui de care sunt îndrăgostiţi.

Bloom Bistro Cafe organizează mâine o petrecere cu tema „Cupidon e prostănac”, pentru cei care s-au ars în dragoste şi vor să scape de frustrări. Oldies Bar & Club începe din această seară şi continuă şi mâine cu petreceri cu muzică veche şi atmosferă din deceniile trecute.

Viva Amore merge în seara de mâine pe o petrecere cât se poate de în ton cu evenimentul: participanţii sunt încurajaţi să se îmbrace cât mai provocator. Codul – haine roşii, pantofi roşii.

Alandala Cafe vine cu o ofertă memorabi lă, chiar în seara de Sfântul Valentin. Pe lângă petrecerea în care îndrăgostiţii se pot manifesta după bunul plac, gazdele pun la bătaie şi un fotograf care să le imortalizeze momentele de tandreţe.

La Kaffa Pub, iubăreţii sunt așteptaţi să-și arate trucurile. Fiind vorba de un local cu o anumită tradiţie, va fi totuși vorba doar de trucuri magice pentru care clienţii vor primi și premii.
 

×