x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Regii gheţii, la Bucureşti şi Cluj

Regii gheţii, la Bucureşti şi Cluj

14 Iul 2016   •   18:25
Regii gheţii, la Bucureşti şi Cluj

Patinatori de elită care s-au afirmat la Olimpiadele de iarnă vor veni la Bucureşti, în luna noiembrie, unde vor prezenta, la Sala Polivalentă, spectacolul “Kings on Ice”. Aşii patinajului vor performa pe simfonia rock compusă de Edvin Marton.

Cele mai frumoase momente ale Olimpiadelor pe gheaţă for fi recreate în spectacolul programat pe 16 noiembrie. O altă reprezentaţie este programată pe 9 decembrie, la Cluj-Napoca. Printre numele mari confirmate în cadrul spectacolului se numără Evgeni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori din istorie, Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia, Brian Joubert, campionul mondial din 2007, Tomáš Verner, medaliat cu aur la Campionatul European din 2008 şi noi patinatori, fiecare cu un palmares impresionat de victorii în competiţii nationale şi internaţionale. Spectacolul se va desfăşura pe piesele din albumul “Rock Simphony” al lui Edvin Marton, incluzând reinterpretări ale unor piese consacrate precum „Nothing Else Matters”, „Bohemian Rapsody” sau „Vivaldi Storm”. Producţia este una somptuoasă, care aduce la fiecare reprezentaţie coregrafii din ce în ce mai spectaculoase.

Spectacolul este considerat cel mai impresionant eveniment demonstrativ de patinaj artistic, îmbinând secvenţele de balet cu execuţii acrobatice impresionante.

Vedeta spectacolului, Evgeni Plushenko, este triplu campion mondial şi are patru medalii olimpice la activ

×