x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Revelion în aer liber. Distracție și muzică bună la tine în oraș

Revelion în aer liber. Distracție și muzică bună la tine în oraș

de Oana Portase    |    30 Dec 2016   •   18:15
Revelion în aer liber. Distracție și muzică bună la tine în oraș

Dacă nu vă faceți bagajele pentru a petrece Revelionul la munte sau pe o plajă exotică și preferați să rămâneți acasă cu familia, atunci puteți ieși să vă distrați în oraș la super concerte în aer liber. Loredana, Delia, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică Jr sunt doar câțiva artiști care vor încinge atmosfera în noaptea dintre ani. Organizatorii au pregătit nume­roase surprize și promit că spectacolele de artificii vor fi memorabile.

Selfie de București. Bucureștenii sunt invitați la distracție în Piața George Enescu pentru a cânta alături de Delia, Loredana, B.U.G. Mafia, Holograf, Andreea Bălan, Ştefan Bănică Jr, Proconsul, Corina, Vunk, What’s Up, Adda, Voltaj, Pepe, Mihail, Camioane în Mulţime și mulți alții. Show-ul va fi prezentat de Mihai Morar și Diana Munteanu. Tema spectacolului din acest an este „Selfie de București”, iar participanții sunt invitați să ia parte la cel mai mare autoportret făcut vreodată. Echipele „Selfie de București” se află în mai multe puncte din oraș și te vor ajuta să-ți faci un selfie cu prietenii sau familia. Fotografiile vor fi încărcate pe pagina evenimentului, iar în noaptea dintre ani vor fi proiectate pe ecranele gigantice din Piața George Enescu. Zeci de mii de oameni sunt așteptați în centrul Capitalei, iar intrarea la eveniment este liberă.

Revelion la Palat. Cea mai elegantă petrecere în noaptea dintre ani se ține, și de această dată, la Palatul Parlamentului. Tema este Black&White, iar Delia este invitata specială a serii. Atmosfera va fi întreținută de Wilmark Dance & Show și de DJ Radu.

Spectacol grandios la Brașov

Și în Piața Sfatului din Brașov se anunță petrecere mare în noaptea de Revelion. DJ Project, Anna Lesko și Trupa Coco vor oferi un megaspectacol pentru brașoveni și turiști, iar cerul va fi aprins de un spectacol grandios de artificii, la miezul nopții.

„Forever Young” se va auzi la Iași

Faimoasa trupă Alphaville va urca pe scena din Iași pentru a oferi o petrecere de neuitat. Alături de formația germană vor mai urca pe scena din fața Palatului Culturii artiști precum Keo, Ruby, Karma şi Cecilia Cesario şi Alexandra Tănăsoiu.

Ștefan Bănică Jr, la Timișoara

Timișorenii sunt invitați să petreacă Revelionul în aer liber la concertele din Piața Operei. Programul va începe la ora 20.00 cu un spectacol susținut de Geo Da Silva & Sean Norvis. Pe scenă vor mai urca ALPHA Team și Cobzality. Una dintre surprizele serii va fi concertul lui Ștefan Bănică Jr, programat să înceapă la ora 23.00. Și timișorenii vor avea parte de un spectaculos foc de artificii chiar la miezul nopții.

Concert aniversar Semnal M la Cluj

Clujenii care nu au planuri în noaptea dintre ani sunt așteptați la o super petrecere în Piața Unirii din centrul orașului. Spectacolul începe la ora 22.00 cu un concert de muzică arhaică, susținut de Florin Ștefan, acompaniat de taraf. De la ora 23.00 va începe un concert aniversar Semnal M, la împlinirea a 40 de ani de activitate. Organi­zatorii promit un fabulos joc de lumini, artificii și sute de sticle de șampanie.

Iris răsună la Târgu-Mureș

Îndrăgita formație Iris, în frunte cu Cristi Minculescu, va urca pe scena din Târgu-Mureș în noaptea de Revelion. Seria concertelor din Piața Victoriei începe de la ora 22.00, iar petre­cerea va fi deschisă de DJ Thomas PCZ. Soprana Felicia Filip se va alătura celor de la Iris pentru un spectacol memorabil.

Distracție maximă la Constanța și Craiova

La malul mării, în Constanța, atmo­sfera de petrecere va fi întreținută de Anda Adam, Cargo și Voltaj. Organiza­torii promit mai multe surprize pentru petrecăreții din Piața Ovidiu și spun că pentru show-ul de artificii s-au pregătit patru tone de material pirotehnic. La Craiova, Alex Velea, Like Chocolate și Irina Rimes vor încinge petrecerea. Spec­tacolul va avea loc pe strada A. I. Cuza, din zona Universității, și este programat să înceapă la ora 22.30.

Chef cu Mărgineanu la Ploiești

La Ploiești startul distracției se dă în centrul orașului de la ora 21.45, când Nico va urca pe scenă. La Revelionul ploiește­nilor vor mai concerta Mihai Mărgineanu, Paula Seling, Shift și Doddy.

Surprize în toate colțurile țării

Și în alte orașe ale țării se anunță spectacole pe cinste și focuri de artificii grandioase. Proconsul și Elena Merișoreanu îi vor distra pe cei din Buzău, iar pe scenă vor mai urca Raluka, Vano-Tek, dar și mai multe trupe și soliști din oraș, precum Nemuritorii, Kronos, George Mitrea sau Nina Stamate. În Râmnicu Sărat, locu­itorii se vor distra la concerte susținute de Dragoș Anghel și Raluka. La Suceava, petrecerea va fi încinsă de Lora, Roxana Nemeș, Alessia, dar și de mulți artiști de muzică populară, iar la Botoșani vor urca pe scenă Corina, Aurel Moldoveanu, Luminița Hritcu, Petronela Rusu, Robert Toma și trupa ToDay.

×