x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole “Spărgătorul de nuci”: 80 de artişti vor schimba 800 de costume!

“Spărgătorul de nuci”: 80 de artişti vor schimba 800 de costume!

de Dana Andronie    |    21 Aug 2014   •   15:37
“Spărgătorul de nuci”: 80 de artişti vor schimba 800 de costume!

Pentru a celebra cei 175 de ani de la naşterea lui Ceaikovski, oraşul Sankt Petersburg a desemnat Ambasador unicul ansamblu profesionist din lume de balet pe gheaţă, care să efectueze în luna decembrie un turneu cu capodopera “Spărgătorul de nuci”.

Această fascinantă producţie (plănuită, iniţial, pentru o reprezentaţie unică în onoarea Tricentenarului oraşului St. Petersburg, în 2003)  nu a încetat să facă ocolul Pământului.

După răsunătorul succes cu “Lacul lebedelor”, Bucureştiul nu putea fi ocolit în turneul celebrului St. Pertersburg Staatballet on ice. Astfel că, pe 6 decembrie, scena Sălii Palatului se va transforma  din nou în patinuar! 80 de artişti vor schimba 800 de costume. Echipa va pluti... peste cele 3.000 kg de gheaţă naturală, aducând celor mari şi mici cel mai frumos cadou: feeria “Spargătorului de nuci”.

Printre protagoniştii spectacolului apar patinatori multiplu medaliaţi, precum campionul olimpic Evgheny Plusenko sau campioana europeană Olga Ivanovna.

Biletele pot fi achiziţionate prin www.eventim.ro şi de la Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas şi Cărtureşti, Sala Palatului.
Cel mai ieftin bilet costă 200 de lei, cel mai scump (categorie VIP care include meat& greet cu artiştii)– 500 de lei.
Spectacolul începe la ora 20:00, accesul publicului se va face începând cu ora 19.00.


×