x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Spectacol pentru copii la Domeniul Ştirbey

Spectacol pentru copii la Domeniul Ştirbey

25 Mai 2016   •   23:30
Spectacol pentru copii la Domeniul Ştirbey

Copiii sunt aşteptaţi, de 1 Iunie, la domeniul Ştirbey, unde Gaşca Zurli, o trupă specializată în spectacole pentru cei mici, îi vor aştepta cu jocuri, concursuri, teatru, provocări şi surprize.

Copiii vor avea la dispoziţie o pajişte imensă şi pot veni cu trotineta, bicicleta sau păturica de picnic. Jocurile încep la ora 16:00, iar la ora 17:00 pe scenă se joaca spectacolul „Aventurile Iepuraşului în Pădurea Poveştilor”. Seara se încheie cu un super spectacol cu Gaşca Zurli. Intrarea este liberă.

Evenimentul este un cadou pentru toţi copiii oferit de Domeniul Ştirbey, Gaşca Zurli, Europa FM, Observator Antena 1, cu sprijinul Carrefour şi Pegas.

“Ne bucurăm că putem să ne întâlnim cu prietenii nostri chiar de 1 Iunie într-un loc atât de frumos cum e Domeniul Ştirbey. Sper să petreacă o zi minunată şi să se bucure de atât de mult verde. Este o întâlnire cadou, intrarea pe domeniu e liberă. Ne vom strădui sa le oferim câteva surprize, iar întâlnirea cu Gaşca Zurli cu siguranţă va fi cireaşa de pe tort”, declară Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului Zurli.

Gaşca Zurli este o trupă specializată în spectacole pentru copii

×