x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacolul e plin de culoare la Antena 1! Din 5 septembrie, Antena 1 lansează grila de toamnă

Spectacolul e plin de culoare la Antena 1! Din 5 septembrie, Antena 1 lansează grila de toamnă

19 Aug 2016   •   13:43
Spectacolul e plin de culoare la Antena 1! Din 5 septembrie, Antena 1 lansează grila de toamnă

Din 5 septembrie, Antena 1 lansează grila de toamnă care le aduce telespectatorilor multă strălucire, spectacol, ingrediente alese, muzică, dar și umor. Fie că e vorba de întreceri ascuțite între cei mai simpatici chefi, fie că e vorba de talente înnăscute care vor arăta că dețin factorul X sau vedete care fac show și umor care va smulge hohote de râs, toamna aceasta, e clar: spectacolul e la Antena 1!

Noul sezon „Chefi la cuțite” revine din 5 și 6 septembrie, de la 20.30, imediat după Observator. Jurații Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu revin în competiția culinară care pentru prima oară de când formează o echipă i-a provocat la o întrecere între ei. După ce primul sezon a fost câștigat de echipa Bontea, revenirea din această toamnă se anunța și mai picantă pentru că fiecare dintre cei trei este decis să câștige.

Noi concurenți, noi talente descoperite în bucătărie, competiție condimentată cu multe ironii și momente memorabile, toate îi vor face pe chefi să dea și mai multă culoare competiției. Jurizarea pe nevăzute și așteptarea care pare fără sfârșit în fața bandei, concurenți talentați și curajoși, dar și provocări între jurați, toate dau savoare noului sezon „Chefi la cuțite” prezentat de Gina Pistol.

Din 9 septembrie, o țară întreagă va căuta factorul X. Noul sezon al show-ului prezentat de Răzvan și Dani revine la Antena 1 în fiecare vineri seara de la 20.30. Noutatea absolută a acestui sezon este un nou membru în juriul „X Factor”: Carla’s Dreams se alătură Deliei, lui Ștefan Bănică și lui Horia Brenciu la masa jurizării celor care visează să ajungă în echipa unuia dintre cei patru și să strălucească pe scenă. Povești și personaje captivante se vor perinda prin fața telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa, toate vor da multă culoare spectacolului de la X Factor.

CLICK PE POZĂ, PENTRU GALERIE FOTO

Iar sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, imediat după Observator, „Te cunoc de undeva” își deschide și el porțile pentru o nouă etapă de show în care 10 vedete se vor întrece în transformări uluitoare și reprezentații de excepție. Din 5 septembrie revin la Antena 1 și show-urile „Neatza cu Răzvan și Dani”, „Acces Direct” și „Un show păcătos”. Grila de toamnă va fi completată de noile sezoane ale emisiunilor „Next Star”, „iUmor”, „În puii mei” și „Poftiți la muncă!”.

×