x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Stela Popescu crede că Terminator este virgin

Stela Popescu crede că Terminator este virgin

29 Dec 2013   •   10:52
Stela Popescu crede că Terminator este virgin

"Este pentru prima oară în istoria Revelionului când Stela Popescu îi spune lui Terminator că este virgin", spune Dan Negru, în noaptea dintre ani, la Antena 1.
La Revelionul Starurilor, unul dintre invitaţii speciali este Terminator, care vine din viitor, din anul 2029, să o salveze pe Tanti Leana (interpretată de Stela Popescu) de roboţii care intenţionează să o ucidă. Tanti nu pare deloc impresionată de ciudatul personaj, ba îl pune să şteargă nişte castronele, ca să pună în ele nişte plăcinţele. Pe măsură ce vorbeşte cu el, tanti Stela ajunge la concluzia că Terminator e... virgin.

Ce vedetă se ascunde în spatele măştii lui Terminator, vedeţi în noaptea de Revelion, la Antena 1.
 
Peste 200 de vedete vin să petreacă noaptea dintre ani la Antena 1. Iar Revelionul Starurilor prezentat de Dan Negru a pregătit multe surprize tespectatorilor. Momentele speciale ale nopţii dintre ani vor fi cele dedicate măştilor. O parte dintre artişti, împărţiţi în două tabere – a fetelor şi a băieţilor – vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele lui Suleyman Magnificul, Gollum din Stăpânul Inelelor, Terminator, Freedie Mercury, a robotului C3PO din Războiul Stelelor ori a lui Papa ştrumf.

Revelionul Antenei 1 incepe, de la ora 20.00, cu un program de divertisment sustinut de Nae si Vasile, in memoria celui care a fost Nae Lazarescu, urmat, de la ora 21.45, de Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru, si de Revelion la Hanul Mirelei, unde isi dau intalnire cei mai importanti interpreti de muzica populara ai momentului, intr-un program special, prezentat de Mirela Boureanu-Vaida.


×