x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Tania Popa, Analia Selis, Paula Chirilă, Deea și Dinu Maxer, Luis Lazarus, Daniel Iordăchioae, Cristi Mitrea și Victor Yila intră în competiție, la “Splash! Vedete la apă”

Tania Popa, Analia Selis, Paula Chirilă, Deea și Dinu Maxer, Luis Lazarus, Daniel Iordăchioae, Cristi Mitrea și Victor Yila intră în competiție, la “Splash! Vedete la apă”

12 Aug 2015   •   11:35
Tania Popa, Analia Selis, Paula Chirilă, Deea și Dinu Maxer, Luis Lazarus, Daniel Iordăchioae, Cristi Mitrea și Victor Yila intră în competiție, la “Splash! Vedete la apă”

Joi, 13 august, și vineri, 14 august, de la ora 20.30, Tania Popa, Analia Selis, Paula Chirilă, Deea și Dinu Maxer, Luis Lazarus, Daniel Iordăchioae, Cristi Mitrea și Victor Yila vor încerca să execute sărituri curajoase de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău.

Și o vor face de dragul unor fetițe, Marina și Andreea Sandu, două mici campioane la sărituri în apă care își doresc să facă performanță, pentru că trofeul „Splash!”, în valoare de 3.000 de euro, acordat câștigătorului, le va fi donat acestor două sportive.

Pentru o parte dintre cele opt vedete care intră în competiție, situația va fi puțin mai complicată, din cauza micilor probleme de sănătate și a accidentărilor suferite de acestea, în timp.

De exemplu, Tania Popa va sări cu brațul stâng legat pentru că, în urma unei accidentări din timpul unui spectacol la teatru, nu mai poate face mișcări ample cu acest braț și nici nu-l mai poate ridica.

Cristi Mitrea va fi nevoit să execute o săritură care să nu-i solicite umărul drept, întrucât are ligamentele rupte și riscă să i se disloce umărul. La rândul ei, Analia Selis va trebui ca, la impactul cu apa, să-și protejeze urechile, din cauza unor probleme cu timpanul, și ochii, din cauza unui implant de lentil de contact.

Joi și vineri, la “Splash!”, vedetele vor fi susținute din sală de copiii lor. Salma și Darius Iordăchioae vor veni pentru tatăl lor, Miriam va fi acolo pentru părintele ei, Victor Yila. La rândul lor, fiica și fiul Taniei Popa o vor susține din public pe mama lor.

În ediția din această săptămână a show-ului, Luis Lazarus va fi însoțit, pe tot parcursul show-ului, de iubita lui, Andreea. Deea și Dinu Maxer vor executa o săritură în tandem, iar Paula Chirilă va avea nevoie de susținerea antrenorului ei, inclusiv pe platforma de la care se va arunca în gol.

Doar trei dintre cele trei vedete se vor califica în semifinalele show-ului, în urma notelor acordate de juriul format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și multiplul campion național și balcanic la sărituri în apă Cătălin Preda și a voturilor venite din partea publicului băcăuan.

Cine vor fi acestea, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi și vineri, de la ora 20.30, numai la “Splash! Vedete la apă”.

×