x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber "Te cunosc de undeva!", inca o data lider audienţă pe toate segmentele de public!

"Te cunosc de undeva!", inca o data lider audienţă pe toate segmentele de public!

de Dragoş Tănase    |    04 Mai 2015   •   08:51
"Te cunosc de undeva!", inca o data lider audienţă pe toate segmentele de public!

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a avut drept castigator pe Daniel Iordachioae, cu o transformare de zile mari in Dan Ciotoi, solistul formatiei Generic, fost sambata seara lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public! Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 2.077.000 de telespectatori la nivelul publicului national, in minutul de maxima audienta, 22.03.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.30 - 23.51) o audienta medie de 9,7 puncte de rating si 20,6% cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra doar 5,9 puncte de rating si o cota de piata de 12,6%, potrivit Kantar Media.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,5 puncte de rating si o cota de piata de 17,5 %, in timp ce Pro TV obtine 6,8 puncte de rating si 14,1 % cota de piata. De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Antena 1 ramane cel mai urmarit post de televiziune, cu o audienta medie de 7,8 puncte de rating si 19,3 % cota de piata.

In ediția de sâmbătă, 2 mai, ultima dinaintea semifinalei, concurenții și-au pregătit foarte riguros transformările. Denisa și Raluca de la Bambi au avut de dus la bun sfârșit o nouă provocare latină, plină de patos și flamenco, dar în travesti: Gypsy Kings, Oana Sîrbu a cântat muzică populară, transformată în Andra, Cezar Ouatu a încercat să interpreteze piesa “Halelujah” precum Alexandra Burke, iar Liviu Vârciu l-a imitat pe simpaticul solist Aurel Moldoveanu.

Alina Eremia a cantat “Moving on Up”, hit-ul anilor ’90, transformată în Heather Small, solista trupei M.People, Lidia Buble le-a amintit tuturor de Luminița Dobrescu, prima româncă frumoasă și talentată care câștiga, în 1969, Cerbul de Aur, iar Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru au fost Ali Campell, solistul trupei UB40, și Pato Banton. Castigatorul editiei a fost desemnat Daniel Iordăchioae, cu o transformare excelenta in Dan Ciotoi, solistul trupei Generic.

Cum Anda Adam se pregateste de maritis, familia “Te cunosc de undeva!” i-a organizat o nuntă muzicală pe care aceasta n-o va uita niciodată. Anda a imbracat o rochie alba si sexy, în avanpremiera nunții ei programate în luna iunie si s-a bucurat de urările muzicale ale foștilor ei colegi, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Jackpot-ul serii l-a adus pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, cu ajutorul lui Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, pe... Călin Goia. Cei doi au interpretat alături de ceilalți componenți ai trupei Voltaj, piesa “De la capăt”, care va reprezenta România la Eurovision 2015, de la Viena.

×
Subiecte în articol: te cunosc de undeva tcdu audienta audiente