x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber "Te cunosc de undeva!",  lider de audiență la orașe

"Te cunosc de undeva!",  lider de audiență la orașe

30 Sep 2018   •   16:11
"Te cunosc de undeva!",  lider de audiență la orașe

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat știgător pe Alin Gheorghișan cu o transformare exctraordinara în Mireille Mathieu, a fost sâmbătă seara lider de audiență in mediul urban. Cea de-a patra gală a sezonului a adunat în fața micilor ecrane 1.488.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 22.08.

Așadar, la nivelul publicului de la orase, Antena 1 s-a situat pe primul loc și a obținut sambătă seara, pe perioada difuzării emisiunii (20.00 - 23.11), o audiență medie de 6,9 puncte de rating și o cotă de piață de 17,5%, urmata de Pro TV, cu 6,1 puncte de rating și o cotă de piață de 15,5% si Kanal D, cu 4,3 puncte de rating si o cota de piata de 11%.

Mireille Mathieu i-a purtat noroc lui Alin Gheorghișan, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, căci transformarea sa a fost desemnată cea mai bună a serii. Alin a cântat hit-ul “New York, New York” în limba franceză, iar prestația sa în acest rol a primit cele mai multe puncte din partea juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan și a colegilor de la canapea.

După o săptămână de pregătiri solicitantă, cei zece concurenți au urcat sâmbătă pe scena transformărilor plini de entuziasm. Romică Țociu a trebuit să împrumute chipul, gesturile și vocea unei portugheze născute în Brazilia, celebră în anii 1930-’50 pentru aparițiile sale extravagante, Carmen Miranda, și s-a descurcat admirabil, deși fructiera de pe cap i-a alunecat de câteva ori, iar pantofii cu toc i-au dat de furcă încă de la repetiții. Alexandra Velniciuc, o mare iubitoare de muzică românească, a interpretat “Vin’ la noi, la Medgidia”, o piesă scrisă special pentru cântărețul nemuritor în care s-a transformat, Dan Spătaru, realizând astfel primul ei travesti la “Te cunosc de undeva!”, în timp ce Ana Baniciu și Raluka i-au adus pe scena show-ului transformărilor pe Delia și Grasu XXL, cu al lor recent hit, “Despablito”.

Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, a cântat în travesti, căci s-a transformat în Pepe și mare i-a fost uimirea și bucuria când acesta și-a făcut apariția alături de ea, pe scenă. Carmen Rădulescu a adus-o pentru prima dată pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Lepa Brena, artista originară din Bosnia-Herțegovina supranumită Madonna Balcanilor pe care concurenta spune că o admiră de mai bine de 30 de ani.  Mihai Trăistariu a îmbrăcat unul dintre costumele populare ale Niculinei Stoican, pe care a imitat-o cu cântecul “Când ești mamă la copii”, Connect-R a fost pentru o seară Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, în timp ce Jean de la Craiova a fost romantic și șarmant precum Eric Clapton.

Momentul special al galei a fost susținut de prezentatorii show-ului, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, care au îmbrăcat portul popular moroșenesc, au pus mâna pe ceteră și zongoră și au urcat pe scenă transformați în celebrii frați Petreuș.

Furnix Team, baletul condus de Furnica, a realizat toate momentele coregrafice ale galei, iar la finalul serii Gianina Corondan a ales vedeta care va susține sâmbăta viitoare un moment special alături de un invitat-surpriză: Ana Baniciu.

Pe cine va imita ea, dar și cine va fi invitatul special al galei viitoare, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Sursa:Kantar Media                        

Copyright:ARMADATA S.R.L.                         

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                            

Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National                 

Perioada 29 septembrie 2018                    

×