x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Te cunosc de undeva! Sâmbătă, se aleg finaliștii celui de-al zecelea sezon

Te cunosc de undeva! Sâmbătă, se aleg finaliștii celui de-al zecelea sezon

16 Dec 2016   •   18:50
Te cunosc de undeva! Sâmbătă, se aleg finaliștii celui de-al zecelea sezon

O gală plină de muzică live, bună dispoziție, dar și emoție, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, când se vor desemna finaliștii celui de-al zecelea sezon al show-ului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, dar și concurenții, vor decide prin punctele lor cine merită calificarea în cea mai importantă gală a acestui sezon.

Momentul special din deschiderea semifinalei “Te cunosc de undeva!” o va avea ca invitată specială pe Carmen Rădulescu. Împreună cu Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, cunoscuta interpretă de muzică ușoară va cânta, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, câteva refrene care i-au adus consacrarea. Care vor fi acestea, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbătă seara.

Așadar, în ultima gală dinaintea marii finale care se va difuza în ajunul Crăciunului, Maria Buză și Pepe vor îmbrăca straiele populare ca să se transforme în Valeria și Traian Ilea și să cânte “Pușca și cureaua lată”, acompaniați de taraful Silvian Voicu, Lucian Ionescu nu va rata ocazia de a se dezlănțui în originalul britanic hard-rock Billy Idol, iar Șerban Copoț îl va imita pe unul dintre cei mai virali artiști ai zilelor noastre, Pharrel Williams.

Mezina Adina Răducan va fi o americancă al cărei nume întreg are o sonoritate foarte italiană, Laura Pergolizzi, Misha va avea de dus la bun sfârșit un personaj complex și dificil, Nicole Scherzinger, în timp ce Amna va avea de îndeplinit o misiune frumoasă, delicată și foarte emoționantă, aceea de a o aduce la “Te cunosc de undeva!” pe Laura Stoica.

Dima Trofim va fi sâmbăta aceasta un mare artist al poporului din Rusia, unul dintre soții celebrei Alla Pugaciova, un fel de Michael Jackson de la Moscova – Filip Kirkorov, Nico va încerca multdorita calificare în finală cu o transformare în Alicia Keys, pe când Dorian Popa va juca cu multe speranțe un ultim travesti, spectaculos și complicat, Nicki Minaj.

Care va fi cea mai reușită transformare a serii și care vor fi finaliștii celui de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20.00, în semifinala “Te cunosc de undeva!”.

 

×