x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Te cunosc de undeva. Un invitat special cântă alături de Florin Ristei și trupa sa! "Emisiunea e superbă. Dar și foarte grea"

Te cunosc de undeva. Un invitat special cântă alături de Florin Ristei și trupa sa! "Emisiunea e superbă. Dar și foarte grea"

11 Noi 2016   •   16:25
Te cunosc de undeva. Un invitat special cântă alături de Florin Ristei și trupa sa! "Emisiunea e superbă. Dar și foarte grea"
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Mihai Constantinescu vine sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, să cânte împreună cu Florin Ristei și FreeStay câteva dintre cele mai cunoscute compoziții ale sale.

“M-am bucurat foarte tare când am primit invitatia sa vin la "Te cunosc de undeva!", pentru că emisiunea este superbă. Dar și foarte grea. Este incredibil ce transformări reușesc concurentii să facă aici. Maria mi se pare fenomenală. Și Pepe este grozav”, spune interpretul și compozitorul Mihai Constantinescu.

Artistul mărturisește că s-a simțit minunat pe scena, alături de Ristei si band-ul lui. “Trupa este extraordinară. M-am simțit minunat pe scenă alături de ei și mi-ar plăcea foarte mult să colaborăm pe viitor”, mai spune invitatul special al galei de sâmbăta aceasta.

Ce refrene a ales Mihai Constantinescu să cânte alături de Florin Ristei și FreeStay, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă gala a show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentata de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

 

 

×