x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Te pui cu blondele?” revine, la Antena 1, cu un nou sezon!

„Te pui cu blondele?” revine, la Antena 1, cu un nou sezon!

15 Iun 2015   •   15:15
„Te pui cu blondele?” revine, la Antena 1, cu un nou sezon!
Sursa foto: MIHAI STETCU/Gabriela Arsenie

Cel de-al 16-lea sezon al celui mai longeviv quizz-show din România, “Te pui cu blondele?”, începe miercuri, 17 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1.

“În acest sezon contăm pe vedete ale momentului, dar ținem seama și de legendele show biz-ului, precum Mirabela Dauer, Stela Enache, Ion Besoiu... Probabil ăsta e un secret al show-ului, că am adunat toate categoriile de telespectatori”, spune prezentatorul Dan Negru.

Primii invitați care se vor confrunta pe teme de cultură generală cu “armata” celor 50 de blonde din platoul lui Dan Negru sunt Cosmin Seleși, Andrei Aradits și Aurelian Temișan. Iar una dintre întrebări le va fi adresată acestora de către Florin Piersic.

“Am un "fix" cu Florin Piersic, care e invitat mereu la Blonde, în ultimii ani. E omul care încă are multe lucruri de spus. E mereu surprinzător. Și nimic nu se compară cu momentul în care am adus-o în platou pe prima sa profesoară de teatru, o doamnă onorabilă de 98 de ani”, mai spune Negru. Acesta prezintă show-ul din anul 2008 și, de atunci, multe blonde i-au trecut pragul platoului. “Ohooo... să fi fost peste 1000. Negru a avut 1000 de blonde (râde)”, se amuză Dan Negru.

Cum se va încheia prima confruntare a sezonului dintre invitații Andrei Aradits, Cosmin seleși și Aurelian Temișan și cele 50 de blonde, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 17 iunie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”.

×