x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Toni Grecu dezvăluie numărul ofiţerilor acoperiţi din Serviciul Român de Comedie

Toni Grecu dezvăluie numărul ofiţerilor acoperiţi din Serviciul Român de Comedie

de Sebastian S. Eduard    |    28 Sep 2014   •   15:52

Din această toamnă, “Serviciul Român de Comedie” revine la Antena 1 cu agenda plină de noutăţi. Din 1 octombrie, de la ora 20:30, “Serviciul Român de Comedie – Fun Factory” le aduce telespectatorilor umor de calitate îmbrăcat sub forma unui concurs de talente care mai de care mai hazlii. “Întreaga emisiune se va împacheta sub forma unui concurs de talente, ceea ce ne dă posibilitatea să ne înscriem în trendul actual de pe piaţa de divertisment TV şi, de asemenea, ne oferă şansa să îl parodiem”, mărturiseşte Toni Grecu.
Cea de-a doua parte a show-ului SRC din această toamnă vine cu o altă noutate: serialul emisiunii, “Romeo şi Roxeta”, care îl aduce în distribuţie şi pe Daniel Buzdugan.  Dar să vedem ce zice Toni Grecu despre show...
 
■ Ce schimbari au loc în noul sezon SRC?
■ Schimbările sunt importante şi vizează desfăşurarea emisiunii în întregul ei. SRC va deveni în acest sezon talent show de comedie. Concurenţii vor fi actorii care vor juca diverse personaje, dar şi telespectatorii care vor să intre în joc şi trimit filmuleţe comice făcute de ei pentru a câştiga, la sfârşitul sezonului, titlul de Doctor Humoris Causa şi participarea la una dintre ediţiile emisiunii. SRC va fi în această toamnă FUN FACTORY.

■ Cât cabaret politic conţine noul sezon? Sau poate că lumea s-a săturat...
■ Politica nu va ocupa decât un spaţiu restrâns în program fiindca satira politică s-a devalorizat atât de mult în ultimii ani încât nu are rost să ne mai batem capul. Spun asta fiindca politicienii fac o comedie mult mai credibilă decat orice ficţiune. Traim într-o ţară de râs condusa de comici vestiţi ai ecranului. Ce rost are să-i mai satirizam noi, dacă o fac ei înşişi mult mai bine?!

■ Câţi ofiţeri acoperiti credeţi că există în actualul grup SRC?
■ Toţi. Suntem serviciu, deci suntem acoperiţi. Numai că noi suntem acoperiţi de haz, iar cei adevăraţi sunt acoperiţi de ridicol.

■ Am văzut că aveţi o scenetă legată de Ice Bucket Challenge. Nu v-am găsit contul pe Facebook. Sau nu sunteţi “în rândul lumii”?
■ Nu am timp sa socializez pe FB. Am în jurul meu atâţia oameni reali încât nu simt nevoia şi de prieteni virtuali.  Deocamdată. FB-ul este bun să comunici daca nu ai alte mijloace. Eu le am.

■ Se ia următoarea situaţie ipotetica. Naufragiaţi pe o insulă pustie, cu Ponta şi Băsescu. Ce faceţi?
■ Mă arunc în mare la loc. Ar fi prea mult pentru mine. Prefer rechinii reali.

■ Buzdugan este noul membru al trupei. Ce i-aţi pregătit? Promitem să nu-i spunem şi lui, râmâne între noi şi cititori...
■ Un rol principal în serialul de comedie “Romeo şi Roxeta”, care va fi difuzat în cadrul SRC, în premieră, miercuri, 1 octombrie, de la 20:30. Este o poveste de dragoste între doi oameni, o obsedată de poze selfie şi un pornosexual ratat, în ciuda duşmăniei care le macină familiile.

■ Formatul noului SRC se prezintă sub forma unui talent-show. Vreţi să asociaţi numele câtorva personalităţi publice cu show-uri de pe micul ecran?
■ Vor fi prezenţi toti cei care contează, care se fac remarcaţi şi care se fac de râs. Nu vom rata pe nimeni. Juriul concursului va fi foarte exigent. Acesta este compus din subsemnatul, frumoasa Gina Pistol, pe care am cooptat-o pentru a ridica cota de sex-appeal a judecătorilor şi, o noutate în program, actorul Alexandru Papadopol, cel care va fi cel mai rău şi mai exigent dintre toţi. Concursul, deşi e cu glume, va fi pe bune, veţi vedea.

■ Presupuneţi că sunteţi premier: ce funcţii aţi acorda câtorva dintre membrii “cabinetului” dvs? Începeţi cu Valentin Darie…
■ Pe colegul Valentin Darie o să-l punem ministrul spriţului, pe Jojo ministrul Instagramului, pe Gina Pistol ministrul frumuseţii naturale, pe Cosmin Natanticu ministrul oamenilor mulţumiţi, pe Claudiu Maier ministrul oamenilor nemulţumiţi, pe Cătălin Neamţu ministrul improvizaţiei şi aşa mai departe. N-am conduce bine ţara, dar măcar ne-am distra mult. Mult mai mult decât acum. Pentru asta vă aşteptam, oricum, în fiecare miercuri seara la Antena 1, căci la SRC - FUN FACTORY, în aceasta toamnă, România face comedia!

×