x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Nicolai Tand găteşte alături de câştigătoarea „Miss Universe România” la Top Chef

Nicolai Tand găteşte alături de câştigătoarea „Miss Universe România” la Top Chef

05 Ian 2014   •   12:41
Nicolai Tand găteşte alături de câştigătoarea „Miss Universe România” la Top Chef

La Top Chef, dacă bucătarii rămaşi în concurs sunt provocaţi să gătească alături de finalistele de la Miss Universe România, Chef Nicolai Tand s-a oferit să stea în bucătărie alături câştigătoarea concursului de frumuseţe, în ediţia ce va putea fi urmărită luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Cu toate că cea mai frumoasă fată din România a ajuns mai târziu la competiţia Top Chef, ea nu a stat departe de bucătărie pentru că Nicolai Tand a luat-o ca ajutor de chef: „În restaurantul meu îmi place să mă duc să stau de vorbă cu clienţii mei, sunt foarte dezinvolt. Soţia mea a fost model foarte mulţi ani şi ştiu că alimentaţia este foarte importantă, astfel că, m-am gândit să-i arăt cum se pregăteşte o salată bună”, mărturiseşte membrul juriului Nicolai Tand.

Invitata a fost de-a dreptul încântată de experienţa de la Top Chef: „Chef Nicolai este un bucătar excepţional. Îl ştiam de la televizor, iar faptul că am făcut echipă cu el este o onoare pentru mine. A fost într-adevăr o mare plăcere”, povesteşte Roxana, câştigătoarea Miss Universe România. Întregul moment va putea fi urmărit la Top Chef, luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: top chef miss universe chef nicolai tand