x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Transformări spectaculoase la Te cunosc de undeva! Jimi Hendrix, Ștefan Bănică jr, Carmen Șerban, Kris Kross și Samantha Fox

Transformări spectaculoase la Te cunosc de undeva! Jimi Hendrix, Ștefan Bănică jr, Carmen Șerban, Kris Kross și Samantha Fox

11 Noi 2016   •   18:15
Transformări spectaculoase la Te cunosc de undeva! Jimi Hendrix, Ștefan Bănică jr, Carmen Șerban, Kris Kross și Samantha Fox

Prima transformare a serii de sâmbătă, 12 noiembrie, la “Te cunosc de undeva!”, nu are nevoie de o perucă sau de unghii false și va fi observată cu ușurință, la masa juriului, de telespectatorii Antenei. Este vorba despre Furnica, mama dansurilor acestui show, care va juriza coregrafia în locul Andreei Bălan, care a devenit de curând mămică.

Am fost emoționată și asta se va vedea. Dar îmi asum asta. E prima oară în viața mea când jurizez într-un show de un asemenea nivel. Practic, îmi jurizez munca, pentru că eu realizez de la zero coregrafiile cu fiecare concurent”, spune Furnica, pe numele său real, Dana Luca. Alături de ea se vor afla, ca de obicei la masa juriului, Ozana Barabancea, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Musafirul care va deschide cea de-a zecea gală a show-ului transformărilor, alături de Florin Ristei și FreeStay, va fi un artist foarte iubit, creator al multor melodii îndrăgite de publicul de toate vârstele: Mihai Constantinescu. Ce refrene a ales Mihai Constantinescu să cânte alături de Florin Ristei și trupa sa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20.00.

Transformările vor fi și de această dată surprinzătoare la “Te cunosc de undeva!”. Nico va cânta pentru prima dată în viața ei “Je suis malade”, transformată  în cea mai bine vândută artistă belgiană din istorie, Lara Fabian, în timp ce Dorian Popa va interpreta “Why this kolaveri”, prima melodie din industria bollywoodiană al cărei videoclip a depășit o sută de milioane de vizualizări într-un timp record, transformat în Dhanush. Șerban Copoț  îl va imita pe Eddy Grant și va interpreta un cântec revoluționar, meha-hit-ul “Gimme hope, Joanna”, Dima Trofim se va transforma într-una dintre cele mai energice interprete de muzica de petrecere din România, Carmen Șerban, iar Maria Buză și Pepe vor fi de data asta Kris Kross, doi puștani de peste Ocean, foarte cunoscuți pentru cei care, în anii ’90, frecventau discotecile și țopăiau pe hit-ul “Jump”.

Misha va cânta sâmbăta asta în travesti, transformată în șarmantul Ștefan Bănică jr., Amna îl va aduce, în premieră absolută la “Te cunosc de undeva!” pe Jimi Hendrix, Adina Răducan va fi Samantha Fox, una dintre cele mai cunoscute cântărețe ale anilor ’80, în timp ce Lucian Ionescu va încerca să reproducă un moment foarte sensibil, transformat în Storm Lange, solista grupului Pink Martini.

Care va fi transformarea serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

 

 

 

 

 

 

×