x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un sărut de pe insula bărbaților face valuri printre partenerele lor, pe Insula Iubirii

Un sărut de pe insula bărbaților face valuri printre partenerele lor, pe Insula Iubirii

09 Mai 2015   •   17:28
Un sărut de pe insula bărbaților face valuri printre partenerele lor, pe Insula Iubirii

Radu Vâlcan dă o veste care cade precum un trăsnet în partea feminină a cuplurilor intrate în „Temptation Island – Insula iubirii”. zvonește că a avut loc un sărut pe insula bărbaților”, spune Radu, iar de aici până la panică nu e mult.

Andreea devine din ce în ce mai sigură că iubitul ei, Bogdan, a fost cel care a cedat ispitei și este protagonistul celebrului moment. Cum reacționează Andreea și care sunt argumentele ei, dar și ce cred celelalte concurente, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Tot duminică, Bianca face tot posibilul pentru a intra pe sub pielea celor patru bărbați. „N-am venit aici să stau veioză”, amenință ea. Ispita va lăsa să se înțeleagă cât se poate de clar că a străbătut toată distanța pentru a face din această experiență una extraordinară.



Tot ea va fi cea care va iniția o petrecere nocturnă chiar în piscina de lângă camerele lor. Rând pe rând, frumoasele ispite o urmează în apă, iar bărbații decid că puțină distracție nu face rău nimănui.



Singurul care nu vrea sub nicio formă să intre în apă este Ovidiu, cel care găsește scuze pentru a nu se apropia mai deloc de seducătoarele tinere.



Dacă bărbații se distrează cum știu mai bine pe lângă hotel, Andreea, Deea și Petra merg pentru prima dată la întâlniri private.

Andreea îl alege pe Tomi, alături de care va petrece câteva ore la un picnic retras, iar Deea și Mihai pornesc într-o aventură la bordul unui ATV.



Din câte se pare, Ovidiu are cele mai multe motive de îngrijorare: admiratorii Petrei nu sunt deloc puțini, iar faptul că ei își exprimă clar interesul pentru ea denotă că nu vor sta pe gânduri atunci când vor avea prilejul să facă spre ea un pas decisiv.



Cu cine alege Petra să iasă la întâlnire și cât de rănit ar fi Ovidiu dacă ea l-ar trăda în vreun fel, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

  

×