x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Insula iubirii. Valentina și Ovidiu merg la o plimbare pe elefant

Insula iubirii. Valentina și Ovidiu merg la o plimbare pe elefant

17 Mai 2015   •   08:53
Insula iubirii. Valentina și Ovidiu merg la o plimbare pe elefant

Deși ediția trecută Alexandra a pus ochii pe Ovidiu, după ce i-a analizat firea liniștită și familistă, în ediția de duminică a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, Valentina este cea care iese la prima întâlnire cu el.

Ispita se arată foarte sigură pe ea și precizează că a intuit exact genul lui de femeie și că poate juca perfect acest rol.

Valentina și Ovidiu au parte de o plimbare inedită pe elefant, la finalul căreia cei doi se distrează hrănind patrupedul. Ispita este foarte încântată de felul în care decurge discuția cu Ovidiu și mărturisește că faptul că el își deschide sufletul și îi povestește anumite lucruri nu poate fi decât un lucru bun.

Mai mult, Ovidiu, cel care spune că se gândește mereu la Petra, orice ar face și oriunde s-ar afla, îi dăruiește Valentinei o floare.

Dacă și Petra îi duce la fel de mult dorul sau, dimpotrivă, pare să se simtă foarte bine în compania ispitelor masculine la zeci de kilometri depărtare de iubitul ei, duminică, de la 20:30, la Antena 1.
 

×