x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber VIDEO. Ea a primit trofeul iUmor şi 20.000 de euro! Numărul ei a fost printre cele mai bune din Finală

VIDEO. Ea a primit trofeul iUmor şi 20.000 de euro! Numărul ei a fost printre cele mai bune din Finală

12 Dec 2016   •   16:23
VIDEO. Ea a primit trofeul iUmor şi 20.000 de euro! Numărul ei a fost printre cele mai bune din Finală
Sursa foto: DIANA OROS

Marea finală a fost lider de audiență pe toate targeturile, în cele două intervale în care a fost difuzată emisiunea (19.59 – 20.48 și 21.16-00.20), întreruptă de o ediție specială Observator.

Așa se face că pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea iUmor a înregistrat o audiență medie de 8,7 puncte de rating și 22,9% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 5,6 puncte de rating și 14,8% cotă de piață.

Câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii iUmor este Maria Popovici. Ea a oferit, în opinia celor trei jurați, un număr fără greșeală, planificat în cel mai mic detaliu, care nu a dezamăgit.

La finalul momentului său, Mihai Bendeac și Delia au aplaudat-o în picioare și au felicitat-o îndelung pentru că a reușit să nu se piardă niciun moment și să fie la înălțime, de la început până la sfârșit.


Din cei nouă finaliști, doar patru au primit trei „Da” din partea juriului și au intrat astfel în votul final. Dintre Adrian Lungu, Ana Maria Caliță, Andrei Voicu și Maria Popovici, aceasta din urmă a fost preferata publicului. Momentul câștigătoarei din Marea Finală i-a impresionat pe fanii emisiunii, care s-au înghesuit să trimită SMS-uri cu numele Mariei, iar după contabilizarea preferințelor, simpatica  domnișoară a intrat în posesia trofeului iUmor și a unui cec de 20.000 de euro. „O să-mi împart banii cu prietenul meu, pentru că-l iubesc foarte mult”, a răspuns Maria când a fost întrebată ce va face cu banii.

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 6,7 puncte de rating și 15% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al patrulea, după Antena 3 și România TV cu 4,6% puncte de rating și 10,3% cotă de piață.
La nivelul întregului public din România, Antena 1 a ocupat din nou poziția fruntașă cu 6,8 puncte de rating și 15,6% cotă de piață, în timp ce Pro Tv ocupa poziția a treia după Antena 3 cu 4,4 puncte de rating și 10,2% cotă de piață.


Sursa:Kantar Media               
Copyright:ARMADATA S.R.L.                
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group       
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National       
Perioada 11 decembrie 2016

Maria Popovici și-a dezarmat jurații! Numărul ei a fost printre cele mai bune din Finală

Maria Popovici este câștigătoarea celui de-al doilea sezon iUmor

×
Subiecte în articol: iumor maria popovici mihai bendeac Delia