x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Videanu, “sursa zero” a bordurilor

Videanu, “sursa zero” a bordurilor

de Jurnalul National    |    04 Feb 2008   •   00:00
Videanu, “sursa zero” a bordurilor

Primarul Bucureştiului, Adriean Videanu, a negat cu vehemenţă că bordurile din andezit, “plantate” în ultimii ani de firmele care întreţin străzile Capitalei, provin de la firma sa.

Anchetă SFin

 

Primarul Bucureştiului, Adriean Videanu, a negat cu vehemenţă că bordurile din andezit, “plantate” în ultimii ani de firmele care întreţin străzile Capitalei, provin de la firma sa. Revista Săptămâna Financiară a descoperit că Titan Mar, firma primarului general, aprovizionează cu borduri din andezit societăţile care întreţin străzile Capitalei. Bordurile costă între 40 şi 50 de euro faţă de 10 euro cele din ciment.

 

CONTRACTE. Firmele care lucrează la bordurile Bucureştiului spun cu jumătate de gură că folosesc borduri de la firma lui Videanu, dar subliniază că nu au fost obligate de nimeni să facă asta. “Noi, ca firmă de construcţii, doar le cumpărăm. Vă daţi seama că nu le putem face chiar pe toate. Am luat şi... şi. Atât de la Titan Mar, cât şi de la distribuitori. V-am spus: în variantele în care noi am putut face faţă pe o lucrare nu am luat... dar, când n-am făcut faţă, n-am avut încotro”, a declarat Vasile Fodor, director de aprovizionare la Tehnologica Radion, citat de Săptămâna Financiară.

×
Subiecte în articol: economic