x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Andreea visează la o vacanţă pe o plajă îndepărtată

Andreea visează la o vacanţă pe o plajă îndepărtată

de Adriana V. Paduraru    |    22 Apr 2007   •   00:00
Andreea visează la o vacanţă pe o plajă îndepărtată

Andreea Raicu are un program foarte încărcat. Pe lângă prezentarea show-ului Megastar, ea a lucrat de zor şi la realizarea unui DVD cu exerciţii de tae-bo, pe care l-a lansat săptămâna trecută.

Andreea Raicu are un program foarte încărcat. Pe lângă prezentarea show-ului Megastar, ea a lucrat de zor şi la realizarea unui DVD cu exerciţii de tae-bo, pe care l-a lansat săptămâna trecută. Aşa că nu e de mirare că frumoasa vedetă de la Prima TV îşi doreşte o vacanţă. „«Binemeritata» vacanţă e un vis cam îndepărtat, deşi mi-o doresc din tot sufletul, deoarece atunci când ar fi trebuit să am una n-a fost să fie. Acum tot ce pot să sper e să fur câteva zile între două emisiuni şi să fug puţin într-un loc extrem de liniştit. După emisiune, cu siguranţă o să vină şi vacanţa. Unde? Mai mult ca sigur, într-un loc îndepărtat, cu plajă şi foarte multă linişte“, a spus Andreea.

SLĂBICIUNI Că tot a venit vorba despre emisiune, vedeta Prima TV recunoaşte că are şi ea, ca orice om, unele slăbiciuni în ceea ce priveşte aspiranţii la titlul de „Megastar“. Numai că este o adevărată profesionistă şi nu vrea să lase să se vadă acest lucru, cu atât mai mult să ne dezvăluie nouă vreun nume: „Chiar dacă am simpatii, nu las să se vadă asta, pentru că toţi cei 12 concurenţi sunt nişte copii minunaţi şi foarte talentaţi, care şi-au luat inima în dinţi ca să-şi încerce şansa. şi nu vreau ca tocmai eu să-i dezamăgesc. Mă străduiesc să fiu întotdeauna alături de ei, să le ofer sprijin, să-i încurajez şi să-i conving că e o competiţie care merită tot efortul lor“.

DRAGOSTE De ceva timp, Andreea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Tudor Chirilă. Îi e greu să explice cum anume a cucerit-o: „Cum poţi să rămâi indiferentă când un artist spontan, creativ, sensibil, cald şi cu simţul umorului îţi iese în cale? Răspunsul e că nu poţi“. În ceea ce priveşte întemeierea unei familii, Andreea este sigură că va ajunge şi acolo. „E natural să îmi doresc ca, la un moment dat, să-mi întemeiez şi eu o familie. Dar nu pot trata cu uşurinţă aşa ceva şi nici nu sunt pregătită să fac orice compromis pentru asta. O căsnicie e punctul final al unui drum pe care ai întâlnit omul vieţii tale, de care te-ai îndrăgostit fără să bagi de seamă şi simţi că trăieşti deplin într-un univers doar pentru doi. Restul vine de la sine. Nu există nici un plan care să te ducă aici. Pur şi simplu se întâmplă. Mi se va întâmpla şi mie. Nu ştiu când. Nu ştie nimeni altcineva.“
Andreea Raicu
..Familia este foarte importantă pentru mine. Când lucrurile mergeau prost, m-am refugiat întotdeauna în familie. Cu ai mei am împărtăşit bucuriile şi necazurile, acolo mi-am regăsit forţa de a o lua de la capăt cu fruntea sus“

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul andreea